Ce probleme are Giani la filmările pentru Las Fierbinți, după 10 ani: "Când sunt chemat la..."

 Dumba Gabriela
.

În curând se împlinesc 10 ani de Las Fierbinți și pe cât de îndrăgit este serialul de la Pro TV, pe atât de… neplăcute sunt unele aspecte pentru actori. Costi Diță, cel care îi dă viață lui Giani, spune că simte începerea filmărilor din fiecare toamnă ca pe prima zi de școală, însă de zece ani trebuie să suporte șuvițele blonde pe care le are personajul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Las Fierbinți” a ajuns la 20 de sezoane, 10 ani în care actorii din serial trăiesc o viață paralelă pentru că s-au atașat foarte mult de personajele lor și au împrumutat din gesturile și expresiile lor. Costi Diță, pe de altă parte, trebuie să suporte de atâția ani șuvițele blonde ale lui Giani, mai bine de opt luni pe an.

1200×6301200×630

„Când revin la personajul lui Giani îmi oxigenez părul și îmi fac șuvițele din față, cele blonde. E mai simplu să-l oxigenez permanent și când nu filmez la serial port șapcă. Am încercat să-l fac la fiecare filmare, dar nu pot să transform brunetul, să-l faci blond.

Așa că opt luni din an am șuvițe blonde. Am o problemă când sunt chemat la castinguri sau sunt solicitat la filmele studenților”, a povestit Costi pentru Click!.

În paralel, Costi Diță filmează și pentru quiz-show „Pe Bune!?”, unde e din nou coleg cu Mihai Bobonete și cu Andi Moiesecu.

„Îmi e mai ușor aici, la «Pe Bune!?», căci apelez la imaginația mea, care duduie. Aici fabulez, nu ai un text de repetat. În «Las Fierbinți» parcă începi școala din nou.

Începem zilele viitoare filmarea, începe toată mășinăria aia în care trebuie să introduci în minte toate paginile de text, să le memorezi. 

Aici sunt chiar eu, dacă te trezești dimineața și ești supărat sau trist, eu caut să fiu vesel. Mă simt ca în familie, îmi face plăcere să fiu cu ei la lucru. Cu Bobo mă știu de vreo 15 ani, de la serialul  «Vine, Poliția!», de atunci ne-am întâlnit și am rămas prieteni”, a mai spus Costi. 

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei! Era șatenă și avea părul foarte scurt

Citește și: Gabriel Cotabiță, despre secretul căsniciei fericite cu o femeie mai tânără cu 30 de ani: „Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește necondiționat!'

Citește și: Scandalul uitat dintre Gabriela Cristea și nașul Mădălin Ionescu. Ce s-a întâmplat între ei, acum 10 ani: „Nu mi-a plăcut cum…'

Cu ce se ocupa Costi „Giani” Diță înainte de Las Fierbinți

Chiar dacă pentru Las Fierbinți și-a intrat atât de bine în rol, încât ai impresia că a trăit toată viața așa și a folosit dintotdeauna expresiile lui Giani, Costi Diță a avut o viață total diferită.

„Cand am ajuns sa-l interpretez pe Giani, mi-am dat seama ca nu am studiat zona asta, pentru ca nu am fost niciodata atent la asta si am inceput sa-mi amintesc toate lucrurile astea care existau in jurul meu, pentru ca asta face parte din meseria noastra, sa observam lucruri', a spus actorul conform stirileprotv.ro.

In Pantelimon unde stateam, eram rockerul blocului sau incercarea de rocker. Era perioada in care nu accesai foarte usor muzica rock din afara. Am dat intamplator peste casete cu muzica rock si mi-am dat seama ca rezonez. Evident, atunci am incercat sa fiu diferit fata de ceilalti', isi aminteste Costi Dita.

Costi Diță nu se ferește nici să spună ce făcea cu ani în urmă pentru bani. Tatăl său a rămas fără loc de muncă, iar banii din casă erau prea puțini. Așa că s-a văzut nevoit să muncească din greu, pentru a-și ajuta familia. Actorul de la ProTV a descărcat TIR-uri și a lucrat și în supermarket.

„De saracie am facut asta. Nu erau bani. Dupa Revolutie am lucrat pentru o firma turceasca de paine si descarcam TIR-uri. Castigam destul de putin, dar eram pusti si era foarte mult pentru noi. Am ajuns in punctul in care tata a ramas fara slujba, eram in salariul mamei, eu aveam studii si nu ajutam din punctul asta de vedere si au facut un efort foarte mare sa ma tina in scoala', a povestit actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton