Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil: "Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii..."

.

Însărcinată în 20 de săptămâni cu al treilea copil, Adela Popescu îi sfătuiește pe cei care o urmăresc în online să meargă la doctor atunci când nu se simt bine pentru că fiecare zi amânată poate agrava problemele. Adela Popescu susține că ea este foarte atentă cu starea de sănătate și își face des toate analizele indicate de medic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Adela Popescu le-a oferit câteva sfaturi fanilor săi de pe Instagram și i-a sfătuit să meargă la medic dacă nu se simt bine, chiar dacă, poate, în această perioadă, le este teamă.


‘Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un cămin’ sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă.


Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de COVID.

E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!’, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.

Adela Popescu i-a îndemnat pe fanii ei să nu ignore problemele de sănătate cu care se confruntă și să-și facă timp să meargă la control, în ciuda situației grele cu care încă ne confruntăm, după un an de pandemie.


‘Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament, așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor, dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la medic.’, a mai adăugat soția lui Radu Vâlcan.

Citește și: Cum decurg certurile dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„La un moment dat își pierde răbdarea!

Citește și: Legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole.Ce se ascunde în spatele fotografiei misterioase cu cei doi: „Relația a fost…


Citește și: Primele imagini din vila în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan:Avem uși care nu se văd

Adela a ajuns la spital în urmă cu câteva luni

La finalul lui iunie 2020, Adela a ajuns de urgență la spital, după ce în urmă cu 4 zile acuzase dureri insuportabile de stomac. Adela Popescu a menționat atunci că a făcut testul pentru COVID-19, iar acesta a ieșit negativ.

De 4 zile mă durea stomacul foarte tare, undeva în partea dreapta. Pe la 3 dimineața, durerea a crescut tare, așa că am ajuns de urgență la spital. Este vorba despre o inflamație a tubului sau a peretelui digestiv.


Mi se administrează antibiotic, vedem până diseară cum stau lucrurile. Probabil o să am o medicație acasă. Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenție medical. Vreau să vă spun ceva. Mi-am facut tesutl pentru COVID-19 și a ieșit negativ. Protocolul cere să faci și testul. Aș vrea să ne liniștim în privința asta„, a declarat atunci Adela Popescu.