Ce probleme a avut Kristina Cepraga la întoarcerea în România, după 20 de ani: "M-a luat pe nepregătite"

.

Kristina Cepraga s-a întors în România, după 20 de ani de viață în Italia și a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment trăit aici. Kristina Cepraga are un program încărcat de când s-a mutat din nou la București. Faptul că vorbește la perfecție limba italiană o ajută în cariera ei profesională.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


După ce a trăit și a muncit 20 ani în Italia, la Roma, Kristina Cepraga a decis să revină acasă, chiar dacă aici nu a jucat niciodată în vreun film. În Italia, Kristina a devenit o foarte cunoscută actrița, scenaristă, regizoare și producătoare de filme. A reprezentat Italia la importante festivaluri de film și a câștigat nenumărate premii.

Ce probleme a avut Kristina Cepraga la întoarcerea în România, după 20 de ani


După aproape 20 de ani de viață în Italia, timp în care a cunoscut succesul și recunoaște că i se urcase la cap celebritatea, Kristina Cepraga a mărturisit cum a fost întoarcerea în România.

Acum e cel mai greu. Pentru că după aproape 20 ani de Italia, de Roma, locul unde am trăit, am muncit, am născut, am avut niște mici afaceri, întoarcerea în România m-a luat pe nepregătite, este mai rău ca atunci când am decis să plec în Italia. Este, din toate punctele de vedere, o încercare a vieții pentru care nu eram pregătită.


În România nu am jucat, nu sunt angajată la vreun teatru și ei nu lucrează cu colaboratori externi, doar cu angajații. Sunt ca un câine care își mușcă coada. Filme în România nu prea se fac, există prea puține roluri feminine pentru vârstă mea. Este foarte complicat, Italia are o paletă mult mai vastă„, a declarat Kristina Cepraga pentru fanatik.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit să negocieze împăcarea.În ce ipostaze au fost surprinși


Citește și: Rihanna a născut un băiețel.Artista și A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima oară

Kristina Cepraga și-a pierdut tatăl recent

Recent, Kristina Cepraga și-a pierdut tatăl, omul pe care l-a iubit enorm și a cărui absență o macină zi de zi.

Țin minte toate anecdotele din copilăria lui. Tata și-a dorit mereu să plece, era din Sighișoara și obișnuia să se uite peste un deal și să spună că acolo sunt alte țări pe care trebuie să le vadă. Toate întâmplările din copilăria lui erau legate de cum pleca el de acasă și îi speria mereu pe bunici.


Acum tata a murit și a lăsat un gol infernal de mare. De la el știu că viața e prea scurtă și trebuie să te bucuri de ea și s-o trăiești la maxim„, a declarat Kristina Cepraga.

„Dansam foarte mult cu tata, ascultam muzică, ne amuzam pentru că tata era vioi și haios, prietenele mele erau leșinate după el pentru că era mucalit și foarte comic. Am preluat și eu latura asta comică, în copilărie îmi plăcea să imit profesorii sau alți părinți care aveau diverse ticuri.

Cu tata râdeam foarte mult pentru că avea un fel de a povesti întâmplările, le exagera, le înflorea ca să ne placă mie și fratelui meu„, a mai spus actrița.


Cu ce se ocupă Kristina Cepraga în România, după 20 de ani în Italia

Faptul că vorbește la perfecție limba italiană îi facilitează mai multe colaborări care o ajută pe mai departe în cariera ei profesională. Astfel, Kristina Cepraga predă și actorie în limba italiană, printre altele.

Cred că sunt foarte mișto și copiii mă adoră. Sunt foarte copilăroasă și limbajul cu ei este mai firesc decât cel cu oamenii mari. Predau actorie în limba italiană deci fix nișă pentru mine. O am și pe Aurora May ca elevă. Să fiu profesoară mi se pare ceva ce, fără să-mi dau seama, îmi doream mult de tot.


Nu știam că pot fi un pedagog bun pentru că sunt o persoană agitată și mă plictisesc foarte repede. M-am gândit că o să fiu dificilă și ca mamă și ca profesoară dar iată că m-am înșelat. Fac actorie cu copiii, public speaking, îi pregătesc pentru castinguri„, a dezvăluit Kitty Cepraga.


Însă nu uită de actorie și Cristina își propune să joace în continuare în filme.

Anul acesta lucrez la cea dea 20-a ediție a Festivalului Bucharest International Film unde sunt director artistic și imaginea Focus Italia. Se va întâmpla la finalul lunii septembrie.

Între timp încerc să accept un proiect într-un spectacol teatral, este ceva ce-mi lipsește în România, chiar dacă financiar nu este cea mai bună decizie. Și scriu la debutul meu regizoral cu un lung metraj. Vreau să continui să joc în filme în România și în Italia pentru că asta este meseria mea și va fi mereu„, a mai spus Cristina Cepraga.