Ce planuri de viitor are Dani Oțil: "Aș vrea să fiu cel mai tânăr pensionar din România"

 Oana Pantazi
.

Alături de unul dintre cei mai savuroși invitați de la VIVA! Party 2019, Dani Oțil, am rememorat cei 12 ani de Neața, dar am povestit și despre planuri de viitor. Peste 20 de ani, Dani se vede pensionar și bunic… Un bunic care-și pierde timpul pe marginea piscinei!

Deși au emisiune matinală, iar asta exclude, în general party-urile care se termină după miezul nopții, Dani, Răzvan și colegii de la Neața ne-au fost alături la împlinirea a 20 de ani de la prima apariție în print. De altfel, Dani ne-a și explicat motivul pentru care noi reprezentăm excepția de la regulă… „Ăsta e un loc unde ne-ați primit de când eram mici, mucoși și fără nicio șansă dată de alți oameni în televiziune, de-aia ne tot întoarcem.”

„Noi suntem un nucleu dur”

Dat fiind că VIVA! a împlinit 20 de ani, am vorbit, inevitabil, apoi despre ce înseamnă să lucrezi pentru același brand ani de zile… „Eu cred că în România de astăzi și în societatea de astăzi să reziști 20 de ani într-o societate sau 12 ani… Noi suntem un nucleu dur care așa am venit la Antena 1. De 12 ani suntem fix aceiași. Între timp, s-au născut copii, s-au căsătorit oameni sau au divorțat oameni s-au făcut relații noi, oamenii s-au mutat dintr-un bloc în altul și așa mai departe. Acum îmi dau seama că am niște bani dați împrumut la un coleg, dar nu contează… e o felie mare dintr-o viață de om”, a povestit Dani.

„Mă văd bunic și pensionar. Foarte repede”

Previzibil, dată fiind pasiunea de care dă dovadă în fiecare minut de live, Dani ne-a confirmat că el și Răzvan nu au o poveste „lirică” și că și-au dorit dintotdeauna să facă televiziune, însă ne-a surprins în privința planurilor sale de viitor: „Peste 20 de ani, mă văd pe marginea unei piscine, cum e asta de lângă noi, bătrân, croșetând șosete pentru copiii și nepoții mei, într-o pensie foarte ușoară. Mă văd bunic și pensionar. Foarte repede. Aș vrea să fiu cel mai tânăr pensionar din România. Fac 40 la anul, aș putea să încep cu o pensie”, a glumit – sau poate nu – Dani. Moderatorul de la ‘Neața ne-a promis apoi că o să înceapă chiar de la anul și, nu în ultimul rând, ne-a promis o copertă absolut senzațională cu el… gravid!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton