Ce planuri au Bubu Cernea și Elena Mogîldea, la 4 luni de la căsătorie: „Ne este tare bine. Punem la cale...”

.

Ce planuri au Bubu Cernea și Elena Mogîldea, la 4 luni de la căsătorie. La începutul lunii iunie, cei doi și-au unit destinele în mare secret. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind prezenți doar cei apropiați cuplului. La câteva luni de la căsătorie, fiul Crinei Mardare a vorbit despre căsnicia sa și a dezvăluit câteva planuri de viitor. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de patru ani, Bubu Cernea și Elena Mogîldea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De patru luni, cei doi sunt căsătoriți și se bucură de momentele petrecute împreună. Ceremonia a avut loc în pădurea de la Dragomirești, județul Ilfov, într-un peisaj de poveste. La acest eveniment, au fost prezenți artiști cu care Bubu a legat o relație strânsă de prietenie, dar și părinții celor doi. Acum, tânărul a dezvăluit cum decurge căsnicia cu Elena Mogîldea, susținând că trăiește cea mai frumoasă etapă din viața sa.


Ce planuri au Bubu Cernea și Elena Mogîldea, la 4 luni de la căsătorie. În cadrul interviului, artistul a vorbit despre începutul poveștii de dragoste cu soția sa, despre cererea în căsătorie , dar și despre proiectele în care sunt implicați.

Citește și: Elena Mogîldea, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Bubu Cernea:'Îi mulțumesc Domnului pentru…'


Citește și: Bubu Cernea devine producător muzical la Vocea României:„Sunt foarte încântat că…’

Citește și: Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia a spus de ce nu vrea copii:'Este un gest egoist'

Citește și: La 65 de ani, Irinel Columbeanu încă se simte atras de femeile tinere:'Să fie de 18-20 de ani. Nu mi-am schimbat gusturile'

Ce planuri au Bubu Cernea și Elena Mogîldea, la 4 luni de la căsătorie

Fiul Crinei Mardare și soția sa pregătesc mai multe colaborări pe plan profesional. Pe plan personal, aceștia își doresc ca lucrurile să evolueze de la sine și nu vor să grăbească nicio etapă prin care trece căsnicia lor.


„Avem multe planuri, Elena de doi ani și-a început cariera de actriță și joacă în serial și pregătește și alte proiecte ulterioare, iar împreună punem la cale mai multe planuri pe care lumea le va descoperi în viitorul apropiat. Momentan, suntem bine cum suntem și lăsăm lucrurile să curgă de la sine, așa am făcut și până acum și ne este tare bine’, potrivit libertatea.ro.

Cum a cerut-o în căsătorie Bubu Cernea pe soția sa

Artistul a vorbit despre momentul cererii în căsătorie și despre emoțiile pe care le-a trăit în urmă cu un an.


„Cererea în căsătorie, da, a fost foarte emoționantă pentru amândoi. S-a întâmplat la hotelul Aurelius Împăratul Romanilor, din Poiana Brașov, într-un igloo, lângă lacul care era înghețat. Și pe această cale vreau să îi mulțumesc din tot sufletul bunului meu prieten Relu Munteanu, care m-a ajutat foarte mult cu toate pregătirile acestui moment frumos.

Îmi aduc aminte că eram foarte nerăbdător să îi văd reacția și să pun întrebarea și eram la fel de curios cum voi specula momentul pentru că, teoretic, eram la o cină, dar a fost foarte frumos și când s-a așteptat mai puțin, pac, am căzut în genunchi și am pus întrebarea: Vrei să fii soția mea? Și asta a fost, am plâns amândoi fiind și cu finii noștri, Ana Vera și Alex Mihailov care ne-au fost alături în acest moment special și ne-am distrat până dimineața’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


Cum s-au cunoscut cei doi

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au cunoscut în 2017, însă relația lor a început din anul 2018, pe vremea când artistul a împlinit 24 de ani. Acesta a mărturisit că a fost dragoste la prima vedere și nu și-ar mai putea imagina viața fără soția sa.


„În ianuarie 2018, am început să ieșim și să începem aventura vieții noastre de care mă bucur enorm în fiecare zi. Am ajuns în punctul în care ea este totul pentru mine și nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături. O iubesc enorm de mult’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook