Ce pensie primește Maria Ciobanu în America. Este uriașă pe lângă cea acordată de statul român!

 Dumba Gabriela
.

De mai bine de 60 de ani, Maria Ciobanu este unul dintre cei mai mari artiști români din toate timpurile. Cu toate astea, pensia primită de la statul român este de-a dreptul umilitoare, mai ales în comparație cu cea pe care artista de muzică populară o primește în America.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La aproape 84 de ani, după o viață închinată scenei, Maria Ciobanu primește de la statul român 1.200 de lei drept pensie, o sumă care nu i-ar fi ajuns niciodată pentru un trai decent dacă nu ar fi existat ajutorul din partea copiilor și pensia primită în America.

gethumb.details.php_-1gethumb.details.php_-1

Stabilită de mai mulți ani în Statele Unite, unde a reușit să obțină și cetățenia americană, ea mai primește de la țara adoptivă lunar suma de 1.000 de dolari.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, declara Maria Ciobanu acum ceva timp.

Citește și: Cum se îmbracă Andreea Esca, de fapt, la Știrile PRO TV.

Citește și: Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei s-au despărțit!

Citește și: Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia.

Maria Ciobanu a revenit recent în România, după cinci ani de pauză și spune că are de gând să rămână mai mult timp.

Sunt sănătoasă, sunt bine, sunt puțin obosită de pe drum dar în rest sunt bine. Am venit la pământul meu de acasă, de aici sunt eu. Am venit să îmi văd nepoții, să îmi văd copiii.

Am de gând să nu mai plec. Vreau să stau aici, dar acum nu știu, doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi. Am venit împreună cu soțul meu, normal, suntem amândoi. Cu sănătatea sunt bine. Cei apropiați m-au primit cu multă iubire, lucru care îmi place mie cel mai mult', a declarat Maria Ciobanu pentru impact.ro.

Maria Ciobanu și-a făcut testamentul

Maria Ciobanu nu vrea ca, după trecerea ei în neființă, cei trei copii să se certe pe avere. Așa că și-a făcut testamentul și a stabilit ce le va reveni lui Ionuț Dolănescu, Leontinei și Cameliei.

Un apropiat al artistei a declarat că „dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi.'

Prin urmare, sursa spune că „Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele.'

De asemenea, „bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă. Ținutele populare, la fel.'

„Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe', a mai spus apropiatul artistei pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton