Ce pensie fabuloasă are soția lui Florin Iordache, fostul ministru "altă întrebare". Femeia câștigă mult mai bine decât el

.

Florin Iordache a fost ales președinte al Consiliului Legislativ, dar soția politicianului are o pensie mai mare decât salariul fostului ministru „altă întrebare”. Magdalena Iordache are o pensie fabuloasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soţia lui Florin Iordache a fost judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie si s-a pensionat în anul 2015 la vârsta de doar 47 de ani. Cu puțin timp înainte de pensionare, pe 19 ianuarie 2015, Magdalena Iordache fusese desemnată în completul care judeca dosarul în care Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, era judecată pentru corupție.


Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, câștigă de trei ori mai puțini bani decât soția

Conform celei mai recente declaraţii de avere depuse de Florin Iordache pe site-ul Camerei Deputaţilor, Magdalena Iordache are o pensie de 304.800 de lei, ceea ce înseamnă 25.400 de lei pe lună, potrivit wowbiz.ro.


Potrivit veniturilor declarate în 2018, soția lui Iordache mai avea venituri notariale în valoare de 56.858 de lei pe an, echivalentul a 1.000 de euro pe lună. În total, Magdalena Iordache a câștigat 7.400 de euro pe lună în 2018.

Pe de altă parte, Florin Iordache a câștigat, în 2018, 142.836 de lei, adică 2.500 euro pe lună. În total, familia Iordache câștiga, atunci, 10.000 de euro pe lună.

Ca președinte al Consiliului Legislativ, se pare că Florin Iordache va primi un salariu lunar de 8.000 de lei.


Citește și: Ce pensie are Maria Băsescu. Fosta Primă Doamnă primește lunar o sumă infimă, față de Traian Băsescu

Florin Iordache a fost ales președinte al Consiliului Legislativ cu 185 de voturi


Plenul Parlamentului a decis, marţi, numirea lui Florin Iordache în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ.

Iordache a fost numit în funcţie cu 185 de voturi pentru şi 43 contra.

Augustin Zegrean a obţinut 41 de voturi pentru şi 187 contra, iar Ionuţ Duli Mazâlu – 2 voturi pentru şi 226 contra.

Citeste si: Ce pensie încasează Petre Roman, lunar. Fostul premier și familia lui trăiesc regește din banii de la stat

Ce avere are Florin Iordache

Conform ultimei declarații de avere pe care Florin Iordache a publicat-o pe site-ul Camerei Deputaților, acesta deține un teren intravilan de 450 mp, dar și o casă de 238 mp, ambele în localitatea Bragadiru, județul Ilfov.


Fostul ministru al Justiției deține un Volkswagen Golf, fabricat în anul 2013, dar li o Toyota C-HR, 2019.

În declarații de avere mai vechi, Florin Iordache a avut trecut că a împrumutat PSD Olt cu 60.000 de lei. Între timp, această datorie a fost ștearsă.

Citeste si: Ce pensie are Gheorghe Turda. Este interpretul de muzică populară cu cele mai mari venituri de la stat, din România