Ce pensie are Mitică Popescu, după 53 de ani de muncă: "N-am ajuns la sapă de lemn"

 Dumba Gabriela
.

Mitică Popescu a clarificat zvonurile legate de pensia lui! În urmă cu câteva luni se zvonea că prezentatorul emisiunii D-ale lui Mitică', de la TVR 2 are o pensie infimă, de doar 1300 de lei, după 53 de ani de muncă. Iată că actorul de 84 de ani infirmă această informație și dezvăluie care este pensia pe care o primește lunar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sătul să mai fie compătimit pentru veniturile sale și privit de unii dintre fanii săi drept un muritor de foame, Mitică Popescu a luat atitudine și a clarificat zvonurile legate de pensia lui. Întrebat dacă pensia lui este chiar 1300 de lei, așa cum s-a spus, actorul a negat.

maxresdefault-9maxresdefault-9

Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist.

Nu am ajuns la sapă de lemn. Nu am cum, pentru că am muncit toată viața, nu am cum să primesc o pensie atât de mică', a declarat Mitică Popescu pentru playtech.ro.

Ce face Mitică Popescu de Paște

Prezentatorul emisiunii D-ale lui Mitică' (TVR 2) a mai mărturisit că, pentru Paște, nu va face vreo mare aprovizionare, fiind invitat de onoare la masa plină de bunătăți a prietenilor:

În seara de Înviere merg, ca tot creștinul, la Biserică, am văzut că avem voie acest lucru, după care, mergem acasă. Nu o să gătesc de Paște, pentru că sunt invitat la masa unor prieteni și cunoștințe, o să pregătească ei tot felul de bunătăți, sunt sigur'.

Citește și: Câți bani le oferă lunar Anamaria Prodan fiicelor ei.Suma este una colosală

Citește și: Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel:„Am crezut că sparg ușa, am sunat la…’/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan, primele declarații despre relația cu Tristan Tate:„Simt ceva, dar știi cum e…’

Cum se descurcă Mitică Popescu în pandemie

Mitică Popescu nu este de acord cu unele dintre restricțiile impuse de autorități, una dintre ele fiind regula închiderii magazinelor la ora 18.00 de vineri până duminică.

Nu am avut COVID-19, mulțumesc lui Dumnezeu, am fost sănătos. Încă nu m-am vaccinat, dar văd că ne constrânge până ajungem să ne vaccinăm cu toții. Nu îmi plac aceste noi restricții, este foarte greu că am ajuns să stau cu ceasul după mine să mă duc la magazin ca să nu închidă. Este adevărat că nu doar mie îmi este greu, ci tuturor, nu sunt eu victimă', a mai declarat Mitică Popescu pentru sursa menționată mai sus.

La 84 ani, Mitică Popescu încă muncește

Film, teatru, TV, acolo sunt locurile în care Mitică Popescu se simte ca acasă. Din 1973 și până în prezent, actorul s-a făcut remarcat în roluri de excepție, în producții precum „De ce se trag clopotele, Mitică?' (1981), „Moromeții' (1987) și multe altele.

Pentru toate acestea, actorul a fost premiat în cadrul Galei Uniter din 2009, unde i-a fost înmânat „Premiul pentru întreaga activitate'.

După o perioadă în care nu a mai filmat pentru emisiunea de la TVR 2, Mitică Popescu a revenit la începutul lunii iunie 2020, alături de colegii cu care colaborează de o viață.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton