Ce pensie are Mirabela Dauer: „Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat...”

 Dumba Gabriela
.

Mirabela Dauer vorbeşte deschis despre pensia pe care o primeşte de la stat, după 57 de ani de carieră în muzica românească. Deşi unii oameni pot considera că suma de 760 de lei pe care Mirabela o primeşte lună de lună este insuficientă, cântăreaţa de 72 de ani este împăcată cu situaţia.

MIRABELA_DAUER_3MIRABELA_DAUER_3

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită', declara interpreta în urmă cu ceva timp.

Mirabela Dauer a debutat în 1963, alături de formația rock Roșu și Negru şi a scris istorie în muzica uşoară din România, fiind una dintre cele mai apreciate voci din ţara noastră. Mira este acum la pensie şi, spre deosebire de alţi artişti care îşi plâng nemulţumirile în public, artista se compară cu oamenii amărâţi, care trăiesc cu 100 de lei pe lună şi, în consecinţă, se consideră norocoasă.

„Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem', a mai spus Mirabela Dauer, citată de playtech.ro.

Până în prezent, Mirabela Dauer are în palmares  40 de albume, printre cele mai iubite șlagăre numărându-se 'Ce dor mi-a fost de ochii tăi', 'Dormeau pe-o frunză două stele' sau 'Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton