Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale. Andreea Bălan: „Nu a virat niciun ban timp de...”

.

Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale. Cei doi s-au separat în urmă cu trei ani, însă procesul de divorț s-a finalizat în luna februarie a acestui an. Acum, Andreea Bălan a făcut dezvăluiri despre pensia alimentară pe care George Burcea le-o plătește fiicelor sale, Ella și Clara.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Timp de patru ani, George Burcea și Andreea Bălan au trăit o frumoasă poveste de dragoste. În 2019, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, iar cele două fiice ale lor au rămas alături de cântăreață. Divorțul celor doi a fost extrem de dezbătut, mai ales că, de-a lungul timpului, aceștia și-au adresat acuzații grave la adresa celuilalt. La trei ani de la despărțire, Andreea Bălan a vorbit despre implicarea financiară a lui George Burcea în creșterea fiicelor lor și despre acuzațiile conform cărora nu l-ar lăsa pe acesta să le vadă pe cele mici. Iată declarațiile acesteia!


Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale. La aproape 3 ani de la despărțire, se pare că relația dintre cei doi nu s-a îmbunătățit. Artista a decis, acum, să pună capăt speculațiilor privind programul de vizită și pensia alimentară.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Bălan cu George Burcea, la aproape trei ani de la despărțire:'El este prezent în viața fetelor, dar…'


Citește și: Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Citește și: Când se difuzează „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.Schimbări în grila de toamnă Pro TV

Citește și: Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, chiar în ziua morții suveranei:'Am fost absolut devastați'

Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale


Andreea Bălan a susținut că George Burcea nu s-a implicat financiar în creșterea celor două fiice până la decizia definitivă dată de instanță. Potrivit spuselor acesteia, abia din luna martie a acestui an, actorul a început să plătească pensie limentară.

„Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința.


Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami’, a precizat jurata de la Te cunosc de undeva, pentru FANATIK.

„El este liber să vină când vrea el, dar este ocupat’

Andreea Bălan a pus capăt speculațiilor privind faptul că nu-i permite lui George Burcea să-și vadă fetițele. Aceasta a susținut că actorul se poate întâlni cu cele mici oricând dorește, însă preferă să le viziteze doar în weekend-urile stabilite de instanță.


„Da, 3 zile (n.r. au fost fetele la George). 4 cu tot cu luat. 4 zile. Atât au fost. 4 zile le-a luat în iulie și în august, 2 ore. Are weekend-urile 1 cu 3 și le ia weekend-urile 1 cu 3. Atât. Luna august era chiar luna lui de vacanță. A avut treabă, nu știu.

Ideea este că el poate să le ia, că s-a tot speculat la un moment dat că eu nu i-aș da voie. El, conform sentinței, are dreptul la weekend-urile 1 cu 3 și vacanța din august.

Dar, în rest, el le poate lua și le poate vedea când dorește, doar că nu face asta. Își respectă doar aceste weekend-uri. Iar în august, care era luna lui de vacanță, a venit doar 2 ore. El este liber să vină când vrea el, dar este ocupat‘, a adăugat artista, potrivit sursei citate.


George Burcea a vrut să schimbe lunile de vacanță

Potrivit deciziei instanței, George Burcea ar fi trebuit să le ia pe cele două fiice în vacanță în luna august. Andreea Bălan a susținut că actorul și-ar fi dorit ca vacanța să aibă loc în luna iulie, lucru pe care aceasta nu l-a putut accepta, fiind la filmările pentru America Express.

‘El într-adevăr a vrut să schimbe luna august cu luna iulie, doar că eu în iulie nu știam când mă întorc. Puteam să mă întorc oricând, pentru că din America Express puteam să fiu eliminată oricând. Și eu nu am fost de acord să schimbăm luna lui de vacanță. Și am zis: ‘nu, rămânem conform sentinței, luna ta de vacanță este în august.


Doar că în august nu a mai putut el sau nu a… și atunci au fost doar cele 2 ore. Cu asta nu am fost eu de acord, să facem schimb de luni. Și drept dovadă eu m-am întors și am plecat în Bulgaria 15 zile.

Dacă eu acceptam schimbarea asta pe luna iulie, nu le găseam acasă în primul rând, nu le vedeam și nici nu puteam să plec în vacanță. Trebuia să accept luna august’, a mai spus Andreea Bălan.


Ce spune Andreea Bălan despre Viviana Sposub

Întrebată dacă noua parteneră a lui George Burcea reprezintă un motiv de discuție între ei, Andreea Bălan a mărturisit că Viviana Sposub nu are nicio implicare în această situație.

‘Nu, nu are nicio legătură asta (n.r. să nu ia fetele din cauza Vivianei). Ea sau alta, este tot aia. Nu are nicio legătură. El mai mult vorbește decât face’, a spus jurata de la Te cunosc de undeva.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!