Ce a pățit nepotul lui Gigi Becali în vacanța din Italia. Lucian și soția însărcinată, umiliți de turiști într-un resort de lux: „Nu au mai discutat cu noi”

 Ifrim Georgiana
.

Ce a pățit nepotul lui Gigi Becali în vacanța din Italia. Pe rețelele de socializare, Lucian Becali a povestit un moment neplăcut din vacanță. Aflat într-un resort de lux din sudul Italiei, nepotul patronului FCSB și soția sa însărcinată au trecut printr-un episod umilitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit nepotul lui Gigi Becali în vacanța din Italia. Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali, va devenit tată în curând, soția lui, Iulia Florescu, urmând să aducă pe lume primul copil al cuplului. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, după 5 ani de relație, iar soția omului de afaceri urmează să nască în această toamnă. Viitorii părinți au plecat câteva zile în vacanță, iar nepotul lui Gigi Becali a povestit prin ce experiență neplăcută a trecut, cazat fiind la un resort de lux din Italia.

lucian-1lucian-1

Ce a pățit nepotul lui Gigi Becali în vacanța din Italia. Omul de afaceri a susținut că vacanța a decurs cum nu se putea mai bine, până în momentul în care le-a spus unor turiști de alte naționalități că este român. Din acel moment, persoanele respective și-au schimbat radical atitudinea față de ei.

Citește și: S-a însurat Lucian Becali! Gigi Becali a grăbit nunta nepotului său:”Eu voi plăti tot!”

Citește și: Lucian Becali va deveni tată.Soția lui e însărcinată în 5 luni

Citește și: Dialog neașteptat între Iulia Albu și Maria Constantin, după ce a asemnănat-o cu un pui rotisat. Ce s-a întâmplat la Splash, vedete la apă:”Aveam altă părere despre tine, dar…”

Citește și: Cu cine a fost surprins Alex Leonte la ziua lui Mario Fresh, după despărțirea de Theo Rose.S-a distrat pe cinste cu o artistă celebră

Ce a pățit nepotul lui Gigi Becali în vacanța din Italia

Lucian Becali a povestit întregul episod din vacanța din Italia. Acesta a susținut că ceilalți turiști au avut o atitudine prietenoasă, însă, la un moment dat, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

„Sunt într-un resort de lux în sudul Italiei cu soția, că nah, mai ies și eu, dar nu postez ca maimuțoiu de fiecare dată toate vacanțele pe unde plec, prefer să fiu mai low profile…

Anyway, alta era discuția, am ieșit aici la recepție, la breakfast și, în același timp, ne-am întâlnit cu o grămadă de alți clienți ai resortului, gen barosani din toată lumea, care erau toți un zâmbet, hello, how are you, good morning, nice to meet you…hahhaha, hihihi…', a scris Lucian Becali pe rețelele de socializare.

„Nu au mai discutat nimic cu noi'

Omul de afaceri a susținut că ceilalți clienți cazați în resortul respectiv și-au schimbat atitudinea când au aflat ce naționalitate are.

„Zâmbeau glumeau, se băgau în seamă cu noi, ne întrebau de sănătate, unde mergeți azi, ce faceți, haideți cu noi cu barca…până a avut unu proasta inspirație să ne întrebe de unde sunteți! Noi foarte liniștiți, tot în aceeași notă, we are from România'! Booooom! Nene din momentu ăla s-au schimbat cu 180 de grade! Efectiv si-au văzut de treaba lor si nu ne-au mai adresat nicio întrebare.

Nu pot să zic că s-au uitat urât, sau că au făcut ceva evident, că sunt oameni civilizați, dar efectiv nu au mai discutat nimic cu noi', a scris Lucian Becali pe rețelele de socializare.

„Cum pot fi eu mândru că sunt român în Europa?'

Nepotul lui Gigi Becali și-a încheiat mesajul susținând că este dezamăgit de modul în care sunt priviți românii în străinătate.

„Și atunci cum pot fi eu mândru că sunt român în Europa, cum pot merge eu cu capu sus când lumea mă evită doar pentru că sunt român….? Păi, …cu U.N.E Ultima Nație din Europa si cu ăia care au contribuit la asta!

Pe mine personal mă doare în …, că știu să fiu și arogant și să mă uit la ei de sus, dar mă întristează modul la care se uită ei la nația română și știu că oamenii civilizați nu au contribuit la asta, ei ne judecă doar după ce au făcut rebuturile din țară prin Europa. Voi continua să spun că sunt român cu orice risc, dar NU voi fi mândru de asta', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton