Ce a pățit Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor 2022: „L-am pierdut în câteva ore, înnebunesc”

.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, le-a povestit internauților ce a pățit, la scurt timp după ce a aflat că este învingător. Tânărul a trecut printr-o adevărată peripeție. După ce și-a primit telefonul înapoi, dispozitiv la care nu a avut acces vreme de cinci luni conform regulamentului emisiunii, acesta l-a pierdut… în doar câteva ore. Iată ce altceva a mai spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Alex Delea le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare ce a pățit, la scurt timp după ce a câștigat Survivor România 2022. Deși el e cel care a reușit să pună mâna pe trofeu și pe marele premiu de 100.000 de euro, din păcate, s-a ales și cu o pierdere. Tânărul nu-și mai găsește telefonul. Conform spuselor lui, l-a pierdut în doar câteva ore.

Alex Delea a câștigat Survivor 2022. După cum probabil știți, regulamentul emisiunii difuzate pe PRO TV spune clar că participanții nu au acces la telefoane atât timp se află în Republica Dominicană. Așadar, câștigătorul competiției din junglă l-a primit înapoi de la organizatori abia după ce s-a aflat verdictul. Numai că tânărul nu s-a putut bucura prea mult timp de el, pentru că… l-a pierdut!


Citește și: Cu câți bani rămâne, de fapt, Alex Delea după ce a câștigat Survivor.Ce impozit îi ia statul

Citește și: Drama lui Alex Delea de la Survivor:'Tata a ales să nu participe în viața mea'

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, după ce Elena Chiriac a pierdut finala Survivor:'Un copil de 19 ani, imatur…'

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare:„Lucrurile încă nu s-au clarificat’

Ce a pățit Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor 2022


În urmă cu scurt timp, Alex Delea a făcut mai multe InstaStory-uri pentru a le împărtăși fanilor primele impresii după ce a câștigat Survivor România 2022. A mărturisit că este extrem de bucuros și chiar s-a afișat cu trofeul în brațe, numindu-l „o superbitatea’.

Printre altele, acesta le-a povestit internauților și o întâmplare neplăcută. Conform spuselor lui, Alex Delea și-a pierdut telefonul la scurt timp după ce l-a primit înapoi. Deși a transmis mesajul cu zâmbetul pe buze, a transmis că speră ca cineva să i-l aducă mai repede.


„Ce faceți, băi, nebunilor, băi? Fac un InstaStory, nu-mi vine să cred, dar până să fac acest InstaStory, să stiți că mi-am așteptat telefonul timp de cinci luni de zile. Mi-am primit telefonul și l-am pierdut în câteva ore. Mi-am pierdut telefonul. Ăsta nu e telefonul meu, am putut într-un sfârșit să intru și eu pe Instagram, dar nu am telefon, mi-am pierdut telefonul.

E ceasul 4:45, nu l-am găsit, nu i-am dat de cap. Tot ce voiam să știți este că sunt bine, sunt bucuros, sunt fericit, sunt cel mai fericit om din lume, o să mă pun și în pat, dar bineînțeles că nu o să mă pun în pat fără această superbitate de… Doamne, Doamne! Dar, totuși, mi-am pierdut telefonul, bă. Nu mai am telefon. Sper să mă trezesc și cineva să mi-l aducă, că înnebunesc’, a spus Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022.


Alex Delea, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2022

Deși e conștient că a muncit enorm să ajungă aici, pentru câteva minute bune, lui Alex Delea nu i-a venit să creadă când a auzit că el a fost ales de telespectatori să câștige cei 100.000 de euro și trofeul Survivor. Printre glumele și ropotele de aplauze venite din partea colegilor săi, acesta a făcut totuși unele declarații, bineînțeles, în stilul lui caracteristic.


Atunci când a fost întrebat ce crede despre cecul pe care l-a câștigat, Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a răspuns sincer: „N-am văzut atâtea zerouri în viața mea. Acesta a completat susținând că va fi în continuare străin de premiul câștigat, deoarece cecul va ajunge la familia lui.

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam.

Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu.


Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu, a declarat Alex Delea la Extrashow, emisiune difuzată după finala Survivor de pe PRO TV, pe Voyo.

Sursă foto: Instagram, Captură video