Ce părere are Tudor Chirilă despre faptul că Smiley și Theo Rose fac echipă, la Vocea României: „Se încurcă unul pe altul”

.

Ce părere are Tudor Chirilă despre faptul că Smiley și Theo Rose fac echipă, la Vocea României. Noul sezon al emisiunii „Vocea României' vine cu o surpriză neașteptată pentru concurenți și telespectatori. Pentru prima dată, doi jurați împart scaunul dublu și se consultă pentru a găsi cea mai bună voce de la noi din țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Ce părere are Tudor Chirilă despre faptul că Smiley și Theo Rose fac echipă, la Vocea României. Cel de-al zecelea sezonul al emisiunii „Vocea României’ va începe astăzi, 9 septembrie, la PRO TV. Pavel Bartoș râmâne gazdă a show-ului, în timp ce Smiley va avea scaun dublu alături de Theo Rose. Mai mult, Irina Rimes și Tudor Chirilă rămân pe scaunele lor, iar în locul lui Horia vine Denis Roabeș (The Motans). Recent, Tudor Chirilă a făcut primele declarații despre debutul noului sezon și și-a exprimat părerea despre duoul Smiley și Theo Rose.


Întrebată despre colaborarea cu celebrul cântăreț, actrița din serialul Clanul a mărturisit că este recunoscătoare că are șansa să aibă lângă ea profesioniști în domeniu.

Citește și: Smiley, după 11 ani la Vocea României, ca antrenor:'Rămân aici până mă dau afară oamenii ăștia'

Citește și: Cum se înțeleg Theo Rose și Smiley, cei doi jurați care împart scaunul de la Vocea României:„Spun tot ce știu’


Citește și: Cum arată Sorinel Copilul de Aur după ce a slăbit 45 de kilograme.A ajuns de nerecunoscut

Citește și: CRBL și soția sa, Elena, pentru prima oară la un eveniment monden, după ani buni.Cum s-au afișat la VIVA! Influencers Party 2022

Ce părere are Tudor Chirilă despre faptul că Smiley și Theo Rose fac echipă, la Vocea României

Pe rețelele de socializare, Smiley și Theo Rose au postat mai multe imagini împreună de la filmările emisiunii „Vocea României’. Cântăreața a mărturisit că rezonează cu opiniile colegului ei și că între ei s-a legat o relație de prietenie încă de la început.


Aceasta a mărturisit că are multe de învățat de la Smiley și se bazează pe el. Acum, Tudor Chirilă a spus cum decurge colaborarea dintre cei doi, în cadrul emisiunii „Vocea României’.

„Cred că se încurcă unul pe altul, într-un mod fericit pentru noi ceilalți (râde)’, a spus artistul, potrivit PRO TV.


Ce spune Tudor Chirilă despre noul sezon al emisiunii

Artistul și-a exprimat primele impresii despre noul sezon al emisiunii. Acesta a susținut că i-a fost dor de rolul de antrenor, dar fiind faptul că show-ul a fost pus pe pauză timp de doi ani.

„Întotdeauna așii mei au fost concurenții buni pe care i-am avut în echipă. Sper ca anul ăsta să reușim să facem momente excelente. Eu vin la «Vocea României» pentru momentele pe care pot să le fac. Că trofeul e o consecință a unor momente bune, asta e o chestie separată. Nu am venit niciodată pentru trofeu.


Sigur că după prima ediție deja începuse să îmi placă, pentru că era o distracție și era și o provocare totodată. Oamenii vor să se bucure, iar în final nu vrem trofeul pentru noi, îl vrem pentru concurenți, pentru că ne atașăm de ei, de poveștile lor, de faptul că le știm background-ul și cât de mult ar însemna pentru ei câștigarea «Vocii». E uman, te apropii de oamenii cu care lucrezi. Sigur că vrei ca ei să câștige, dar nu e ceva atât de important pentru mine, mai ales acum.


Anul ăsta chiar mi-a fost dor de «Voce», să trăiesc toată experiența pedagogică pe care o am aici. În final, cred că asul din mâneca fiecărui antrenor e vocea unui concurent care merge mai departe‘, a declarat Tudor Chirilă pentru PRO TV.

Sursa foto: Facebook