Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu: „Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!”

.

Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu. În această seară, la ProTV, se difuzează o nouă ediție a emisiunii „Vocea României'. Jurata show-ului de talente a făcut o serie de declarații despre infidelitate, discuția pornind de la comentariul unei femei care susținea că orice bărbat înșală. Iată ce declarații a făcut artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Theo Rose a acceptat provocarea a face parte din echipa „Vocea României’, sezonul 10. Artista și Smiley împart scaunul dublu și se consultă pentru a găsi cea mai bună voce. În această seară, se va difuza o nouă ediție a show-ului de talente, iar emoțiile sunt tot mai mari, având în vedere că audițiile sunt pe final, iar antrenorii mai au de ales doar câteva voci care să le completeze echipele. Pe contul său de Instagram, cea mai nouă jurată de la „Vocea României’ a vorbit despre un subiect controversat cu urmăritorii ei, respectiv infidelitatea în cuplu.


Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu. Artista s-a arătat îngrijorată cu privire la informațiile la care sunt expuși copiii în mediul online, având în vedere că aceștia sunt predispuși să intercepteze un mesaj eronat.

Citește și: Ce probleme a avut Theo Rose în vacanța din Thailanda:'Nu e deloc în regulă…'


Citește și: Manuela Lupașcu, primele declarații despre presupusa relație cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose:'Timpul o să spună multe'

Citește și: Gimnasta Mirela Frâncu, la un pas de moarte, în urma unui atac armat:'Ne-am trezit sub gloanțe'. Un tânăr s-a răzbunat fiindcă nu a vrut să-i fie iubită

Citește și: Crimă triplă la Turnu Măgurele.Tânăra de 16 ani care a fost ucisă, împreună cu iubitul ei, era însărcinată

Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu


Cântăreața a susținut, pe contul său de Instagram, că perpetuarea ideii de infidelitate poate avea consecințe nefericite. Întreaga discuție a pornit de la un comentariu referitor la faptul că toți bărbații înșală.

„Ia uite cum găsesc de vorbit cu voi. Mi-a apărut o gagică care a spus că bărbatul la bază este vânător și că e absolut normal să caute în timpul relației să mai meargă și la alte femei pentru că el are nevoie să mai diversifice. Se sublinia acolo că ăla care nu înșală este un fătălău. Să zicem că toți bărbații înșală, deci toate suntem înșelate, și atunci de ce mai facem pe detectivele, de ce ne supărăm, de ce ne mai doare?


Întrebarea mea în continuare e «Ce se întâmplă cu familia? Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!». Ăștia mici, ei asta văd pe internet, mulți nu au puterea să își selecteze informațiile. Noi, cei care am crescut, pe noi ne interesează cum ne simțim noi și prea puțin de cei care vin după noi. Ei văd în noi modele. Se alege praful de noi ca nație, nu o să ne mai suporte pământul deloc’, a spus Theo Rose pe Instagram.


„Sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie’

Invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, artista a făcut o serie de declarații despre relația cu Anghel Damian. Aceasta a susținut că trăiește o perioadă frumoasă și se bucură să aibă alături o persoană de la care are multe de învățat.

„Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie’, a spus Theo.

Sursa foto: Facebook