Ce părere are soțul lui Nicole Cherry despre ținutele de scenă ale artistei: „Trebuie să fiu îmbrăcată mai sexy. El nu se...”

.

Ce părere are soțul lui Nicole Cherry despre ținutele de scenă ale artistei. Frumoasa cântăreață și soțul ei, Florin Popa, formează un cuplu de mai bine de patru ani și sunt părinții unei fetițe superbe. În luna mai a anului trecut, cei doi și-au botezat fiica și s-au căsătorit civil. Într-un interviu recent, artista a susținut că soțul ei este înțelegător și o ajută să-și consolideze cariera, iar scenele de gelozie nu fac parte din relația lor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a debutat în industria muzicii pe când avea doar 14 ani. Astăzi, artista este una dintre cele mai cunoscute voci din România și se bucură de un mare succes. În plan personal, cântăreața în vârstă de 24 de ani este căsătorită cu Florin Popa, povestea lor de dragoste înfiripându-se în urmă cu patru ani. Pe lângă căsnicia solidă pe care o au, soțul artistei se implică activ în cariera acesteia, alături de tatăl lui Nicole Cherry, care îi este impresar și tour manager.


Ce părere are soțul lui Nicole Cherry despre ținutele de scenă ale artistei. Se pare că Florin Popa înțelege sacrificiile unei cariere de artist, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care relația lor este atât de stabilă și consolidată. În același timp, ținutele mai provocatoare nu reprezintă un motiv de discuții în căsnicia lor.


Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia: „Este un om…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Nicole Cherry și soțul ei peste momentele delicate, în cuplu: „Nu este totul perfect și numai lapte și miere. Discuții au fost și vor fi mereu’ / EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil, revoltat de minivacanța românilor de pe 24 ianuarie: „Dacă n-ai să le dai bani, dă-le zile libere’

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei mai mică, Ioana: „Ei nu îi place să fie în atenția publicului, de aceea…’


Ce părere are soțul lui Nicole Cherry despre ținutele de scenă ale artistei

Potrivit cântăreței, Florin Popa nu s-a arătat niciodată deranjat de ținutele sumare purtate de ea pe scenă sau în videoclipuri. Nicole Cherry este de părere că astfel de apariții construiesc imaginea unui artist, lucru pe care soțul ei l-a înțeles încă de la debutul relației.

„Nu, nu am fi rezistat, pentru că meseria pe care o am în unele momente trebuie să fiu îmbrăcată mai sexy, trebuie să am apariții spectaculoase, ajung târziu sau poate trebuie să fiu în anumite locuri, în care poate el nu se regăsește neapărat, dar lucrurile astea cred că ne-au adus în punctul acesta să mergem către 5 ani de relație. Faptul că ne-am înțeles atât eu l-am înțeles pe el, cât și el pe mine ne-a unit mai mult și de asta avem și un copil împreună’, a declarat Nicole Cherry, potrivit playtech.ro.


„Avem momentele noastre’

Artista a vorbit despre momentele de romantism din căsnicia ei. După cinci ani împreună, Nicole Cherry și Florin Popa continuă să se surprindă și să-și rezerve câteva momente numai pentru ei doi.

„De obicei ne place să ieșim în oraș, să bem un pahar de vin, să mâncăm ceva bun și cam atât. Nu e nimic ieșit din comun. Avem momentele noastre, când ne surprindem unul pe celălalt și e important din când în când să se mai întâmple asta, pentru că sunt mici lucruri care cu siguranță fac diferența și ajută să ții relația în viață’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.


1

Cum se înțelege artista cu tatăl ei

Tatăl lui Nicole Cherry îi este impresar și tour manager. Acesta colaborează cu soțul artistei, lucru care îi produce multă bucurie acesteia. Discuțiile privind gestionarea banilor nu au existat niciodată între căntăreață și părintele ei.


Da, tatăl meu este și acum alături de mine și face o echipă foarte bună împreună cu soțul meu. Simt că din ce în ce mai bine îmi merge și mă bucur că relația lor este una fix așa cum mi-o doream. Mă respectă în primul rând extrem de mult și îmi respectă nevoile și absolut tot ce îmi doresc să fac. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva. (nr. discuții legate de bani)’, a conchis artista.

Sursa foto: Facebook