Ce părere are Mircea Badea despre pozele sexy postate de Carmen Brumă pe Instagram

.

În ultima vreme, Carmen Brumă este foarte generoasă cu aparițiile sexy. Ba pictoriale în lenjerie intimă, ba fotografii în zăpadă, cu posteriorul la vedere. În ciuda părerii generale că face aceste lucruri fără acordul lui Mircea Badea, situația stă fix invers. Carmen susține că însuși Badea îi face multe dintre pozele care au incendiat Instagramul.


Carmen Brumă a postat pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp, numeroase fotografii în care apare îmbrăcată foarte sumar, cu posteriorul la vedere, în mijlocul nămeților. Mulți dintre fanii săi de pe Instagram au criticat-o pe Carmen pentru îndrăzneală, alții au aplaudat felul în care arată. Au fost și comentarii legate de părerea lui Mircea Badea despre respectiva situație, unii dintre cei care urmăresc activitatea lui Brumă întrebându-se cum de realizatorul Antena 3 i-a permis una ca asta.


În iarnă, Carmen a mers la petrecerea revistei Unica într-o rochie extrem de decoltată în zona posteriorului, care i-a șocat pe pudici.

„Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte au fost făcute de o prietenă', a povestit Carmen Brumă pentru Click!.

De asemenea, Carmen
Brumă a susţinut că pozatul în astfel de ţinute nu este tocmai o noutate.
Vedeta a povestit că se simte foarte bine în pielea sa şi are şi motive, ţinând
cont de cât de bine arată!


„Nu percep nici un fel de schimbare de atitudine din partea mea. Pozez în costume de baie de foarte mult timp. Sunt o femeie care se simte bine în corpul ei şi care are o meserie care presupune şi acest gen de expunere pe care o consider necesară atunci când vinzi programe de slăbit şi transformare corporală', a mai spus Carmen Brumă pentru aceeaşi sursă.