Ce părere are Ilinca Vandici, de fapt, despre Denise Rifai: „Poate fi dură. În timpul liber e foarte...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce părere are Ilinca Vandici, de fapt, despre Denise Rifai. Cele două sunt colege la Kanal D și moderează emisiunile „Bravo, ai stil!', respectiv „40 de întrebări cu Denise Rifai'. Într-un interviu recent, prezentatoarea emisiunii de modă a vorbit despre modul în care colega sa își îndeplinește rolul de moderatoare. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce părere are Ilinca Vandici, de fapt, despre Denise Rifai. În luna aprilie, Ilinca Vandici a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'. Acolo, prezentatoarea a izbucnit în lacrimi, când i-a fost adresată o întrebare despre tatăl ei, care s-a stins în brațele sale. În cadrul interviului, vedeta a părut extrem de emoționată și a vorbit, cu multă sinceritate, despre copilăria sa, despre relația cu părinții și despre lucrurile după care a tânjit întotdeauna. Acum, Ilinca Vandici a făcut o dezvăluire neașteptată despre colega sa, Denise Rifai.

ilinca-10ilinca-10

Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!' a declarat că atitudinea colegei sale se schimbă radical în platoul de filmare.

Citește și: Cum își educă Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei, fiul:„El este cel permisiv și eu sunt ușor mai exigentă. Nu sunt genul de mamă care să…' / EXCLUSIV

Citește și: Ilinca Vandici, cea mai provocatoare apariție la VIVA! Influencers Party 2022.Ce ținută a purtat prezentatoarea TV

Citește și: Tania Popa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. A părăsit competiția cu ochii în lacrimi:„Mă oftic de mor când…'

Citește și: Drama cântărețului Iulian Popovici. Își caută frații gemeni, iar la 35 de ani și-a revăzut sora pierdută:”Nu a fost o viață ușoară”

Ce părere are Ilinca Vandici, de fapt, despre Denise Rifai

Ilinca Vandici a susținut că Denise Rifai adoptă o atitudine impunătoare și dură atunci când se află la locul de muncă, în contrast cu viața de zi cu zi, când este extrem de „dulce și drăguță'.

„E foarte dulce și drăguță Denise, mă rog, în timpul liber și cu prietenii ei. La emisiune intră cumva în pielea personajului și devine extrem de serioasă, impunătoare și sigură pe ea, poate fi dură', a spus Ilinca Vandici despre Denise Rifai, într-un interviu oferit Cancan.

„Am stat să mă gândesc dacă sunt capabilă să mă transform'

Ilinca Vandici a declarat că nu ar avea o problemă să se reinventeze și să prezinte un format cu totul diferit.

„Sincer, de multe ori am stat să mă gândesc dacă sunt capabilă să mă transform, dacă sunt capabilă să mă reinventez, dacă sunt capabilă să mă duc pe o altă direcție față de cea pe care deja am bătătorit-o și cu care sunt obișnuită și mă simt confortabilă, adică zona asta a divertismentului. Și răspunsul a fost da, pentru că asta înseamnă evoluție, să fii capabil să duci și altfel de proiecte.

Și uite, de-a lungul vremii, majoritatea au fost proiecte de divertisment, dar au fost super-diferite. Și atunci, în 16 ani de activitate, eu și făcând turul televiziunilor, căutându-mi locul, cumva am fost obligată să mă adaptez fiecărui proiect. Și am făcut asta și m-am simțit foarte bine și a fost totul OK. De aia cred că ar fi o provocare foarte mare pentru mine să fiu într-un proiect care n-are nicio legătură cu ce am făcut până acum și să văd dacă fac față.

Dar sunt genul de om care învață întotdeauna, care studiază, care se pune în postura respectivă și înțelege ce ar trebui să simt din postura respectivă și să fac din postura respectivă. Și atunci nu văd de ce n-aș reuși!', a explicat vedeta Kanal D, pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton