Ce obiecte poartă Raluca Bădulescu în geantă: „Ciocolată, covrigei, nu pot să vă arăt chiar tot”

.

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea postului de televiziune Kanal D2, odată cu începerea noului sezon „Bravo, ai stil!', ce va avea loc duminică, 2 aprilie, de la 19:00. Cu această ocazie, Denise Rifai a vizitat platoul emisiunii de modă și le-a pus „întrebări roșii' celor trei jurați. Raluca Bădulescu a acceptat provocarea de a le arăta telespectatorilor ce obiecte poartă în geantă și a reușit, încă o dată, să-i surprindă pe cei aflați în fața micilor ecrane și pe colegii ei de platou.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Raluca Bădulescu este una dintre cele mai excentrice persoane publice din România. Vedeta s-a alăturat proiectului „Bravo, ai stil!’ încă de la primul sezon, care a avut debutul pe 22 august 2016. Pe 2 aprilie, va avea loc premiera celui de-al optulea sezon al show-ului de modă, iar surprizele se țin lanț pentru cei de acasă, dar și pentru viitoarele concurente, necunoscute publicului încă. Filmările sunt în desfășurare, ira Denise Rifai s-a gândit să le facă o vizită surpriză colegilor ei de la Kanal D2, Maurice Munteanu, Maurice Munteanu și Alex Abagiu.


Intrată în platoul emisiunii „Bravo, ai stil!’, celebra prezentatoare a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’ nu a pierdut ocazia de a le pune „temutele’ întrebări roșii juraților emisiunii. Raluca Bădulescu a fost provocată să arate ce obiecte are în geantă și nu a stat prea mult pe gânduri.

Citește și: Cum arătau vedetele înainte de operațiile estetice. Raluca Bădulescu și Alina Ceușan au trecut printr-o transformare radicală


Citește și: Alexandru Abagiu este noul jurat la Bravo, ai stil!, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Citește și: Cu câți bani au rămas Nelu Cortea și Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express 2023, sezonul 5

Citește și: Horia Moculescu îi dă replica lui Nicu Covaci, după ce acesta a depus contestație la UCMR: „Uniunea Compozitorilor nu își permite să pedepsească pe cineva. Nici nu are…' / EXCLUSIV


Ce obiecte poartă Raluca Bădulescu în geantă

Ilinca Vandici și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, au primit-o cu bucurie pe Denise Rifai în noul platou al emisiunii și s-au conformat atmosferei roșii’ impuse cu grație și umor de carismatica lor interlocutoare.

La întrebarea Ce ai în poșetă?’, Raluca Bădulescu a scos o geantă încăpătoare de sub pupitru și i-a uimit pe cei prezenți cu enumerarea ce părea fără sfârșit.

„Boamboane, ciocolată, covrigei, farduri, bijuterii…  orice doreșți! De toate! Nu pot să vă arăt chiar tot!’, a spus cea supranumită Regina Regească’.


La sfârșitul vizitei, Denise Rifai s-a arătat impresonată de atmosfera de pe platoul de filmare „Bravo, ai stil!’: „A fost o experiență interesantă, mi-ar plăcea să vin mai des pe platoul Bravo, ai stil!. Le doresc succes colegilor mei, de acesta dată la Kanal D2!  Am foarță mare încredere în acest proiect’.


Alexandru Abagiu este noul jurat de la „Bravo, ai stil!’

În noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!’, Alexandru Abagiu se alătură li se alătură în juriu Ralucăi Bădulescu și lui Maurice Munteanu. Noul jurat are o experiență de 25 de ani în domeniul make-up-ului și a lucrat pentru clienţi mondiali de top precum Victorias Secret, L‘Oréal, Garnier, Lancôme.

Întrebat de Denise Rifai care este produsul imbatabil de make-up care scoate pe oricine din încurcătură, acesta a răspuns: „Inteligența este cel mai bun produs de make-up. Și atâta timp cât transpare prin piele și nu pui prea mult glet pe suprafața ei, ai o sclipire specială’.


Maurice a mărturisit că i se mai întâmplă să primească și el calificativul Bravo, nu ai stil’, dar pentru el e important cine anume dă calificativul: „Depinde și cine îți spune. Ar trebui să te creditez foarte mult că să-ți ascult părerea’.

Sursa foto: Facebook & Comunicat de presă