Ce obicei au Adriana Iliescu și fiica ei, de 1 și 8 Martie: „Dacă aveam bani, mergeam la o terasă și...”

 Dumba Gabriela
.

Ce obicei au Adriana Iliescu și fiica ei, de 1 și 8 Martie.Zilele de 1 și 8 Martie sunt speciale pentru Adriana Iliescu și fiica ei. La 84 de ani, „cea mai bătrână mamă din România' are o relație minunată cu fiica ei, Eliza, în vârstă de 18 ani și sărbătoresc împreună venirea primăverii, respectiv Ziua Mamei. Adriana Iliescu spune că în fiecare an petrec altfel aceste zile speciale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La vârsta de 66 de ani, prin inseminare artificială, Adriana Iliescu aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe Eliza. După ce a născut, fosta profesoară de limba și literatura română a intrat în Cartea Recordurilor, fiind cea mai bătrână mamă din România. Iată ce obicei au Adriana Iliescu și fiica ei, de 1 și 8 Martie!

adriana iliescu fiicaadriana iliescu fiica

Ce obicei au Adriana Iliescu și fiica ei, de 1 și 8 Martie

În ciuda celebrității de care se bucură, Adriana Iliescu și fiica ei duc o viață liniștită, modestă și departe de lumina reflectoarelor. Au ales întotdeauna să mențină discreția în privința vieții lor și foarte rar acordă interviuri.

În ciuda greutăților financiare, Adriana Iliescu se mândrește de fiecare dată cu reușitele școlare ale fiicei sale și nu vorbește despre cât de greu i-a fost să o crească singură, până acum, la 18 ani. În continuare, Adriana Iliescu este alături de Eliza și o susține în toate dorințele sale.

„Sărbătorim sufletește, în liniște, 1 și 8 martie (n.r – ziua mamei). O să ne comandăm un tort bun, dulce, cum ne place nouă, o să ne cumpărăm două buchețele de zambile albastre pentru că alea ne plac nouă, deoarece miros foarte frumos și cam atât.

Nimic special! În fiecare an, este altfel pentru noi! De exemplu, în alți ani, dacă era frumos afară, ne plimbam, sau dacă aveam bani mergeam la o terasă și tot așa.

Niciodată nu am avut o tradiție anume. Singurul lucru pe care îl facem în fiecare an este să cumpărăm zambile albastre. În rest, totul variază', a declarat Adriana Iliescu pentru Click!.

Citește și: „Te sfâșie, nu poți uita'. Christian Sabbagh vorbește despre cel mai dramatic moment din viața lui

Citește și: Imperiul Leilor revine la Pro TV și au început deja înscrierile. În sezonul 3, s-au investit 8.5 milioane de euro!

Citește și: Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce cadou îi oferise regretatul său tată, la 18 ani: „Costa enorm, cât o casă'

Adriana Iliescu este foarte mândră de fiica ei, Eliza

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza Maria Bogdana la 66 de ani, pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Anii au trecut și Eliza este acum studentă la două facultăți după ce a terminat, anul trecut, șefă de promoție, la Colegiul „Dimitrie Paciurea' și a luat Bacalaureatul cu media 9.50.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii', spune Adriana Iliescu.

Cum i-a explicat Adriana Iliescu fiicei sale că a născut-o la 66 ani

Adriana Iliescu deține încă recordul pentru cea mai bătrână mamă din România, iar Eliza este un adevărat miracol al Medicinei. Fetița care acum are 16 ani a plâns atunci când a aflat că nu a fost concepută pe cale naturală și că nu își va cunoaște niciodată tatăl.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă.

Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă’, au declarat, pentru impact.ro, apropiații Adrianei Iliescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton