Ce obicei are Rona Hartner în fiecare zi, după ce a învins cancerul: „Când ne trezim, trebuie să...”

.

Ce obicei are Rona Hartner în fiecare zi, după ce a învins cancerul. La trei ani după ce a învins nemiloasa boală, solista a făcut declarații despre starea ei de sănătate, susținând că ceea ce i s-a întâmplat a fost „un miracol'. Mai mult, aceasta a făcut dezvăluiri despre obiceiul îl practică în fiecare dimineață, pentru a nu cădea în „niciun fel de groapă sufletească'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce obicei are Rona Hartner în fiecare zi, după ce a învins cancerul. Artista, în vârstă de 49 de ani, a reușit să se vindece de boala cumplită de care suferea, în primăvara lui 2019. Aceasta a mărturisit că s-a vindecat de „sechelele chimioterapiei’ în numai un an, deși recuperarea ar dura, în mod obișunit, între 5-7 ani. În urmă cu ceva timp, aceasta mărturisea că a avut o recuperare mai rapidă datorită faptul că s-a imunizat înotând în apă rece de mare. Recent, aceasta a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate și despre obiceiul pe care îl practică la primele ore ale dimineții.


Ce obicei practică Rona Hartner în fiecare zi, după lupta cruntă cu cancerul. Artista se simte din ce în ce mai bine, la trei ani de când a învins cancerul la colon. Cântăreața a dezvăluit că starea ei de sănătate este bună și că analizele au ieșit „impecabile’.

Citește și: Cine este Rona Hartner.A divorțat de două ori și are o fiică


Citește și: Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună. Duet de senzație, la aniversarea lui Jo:„Am făcut-o și pe asta’

Citește și: Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani:'Familia ta este aici pentru tine'

Citește și: Câte kilograme are Diana Munteanu:„Sunt în cea mai bună formă’. Mulți fani i-au spus că ar fi anorexică

Ce obicei are Rona Hartner în fiecare zi, după ce a învins cancerul

Artista a dezvăluit ce obicei practică în fiecare zi, după lupta cu boala nemiloasă.


„Cred că se vede că sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Merg la control din 6 în 6 luni. Acum mi-au ieșit analizele impecabile. Mai am de făcut în ianuarie. Din fericire, sunt foarte bine și mă simt foarte bine. Și am început să pot să-mi intru în tonusul meu normal. Pentru mine este un miracol ce mi s-a întâmplat, adică îmi dau seama că… marile sechele după chimioterapie trebuia să dureze 7 ani și la mine au dispărut într-un an. Cred că Dumnezeu mă iubește enorm, că mă răsfață.


Nu m-am lăsat să pic în niciun fel de groapă sufletească, pentru că, în fiecare zi, trebuie să ne ordonăm cei 15.000 de neuroni în noi care se nasc, înspre credință, că, dacă nu începem prin a fi credincioși, și necredința se infiltrează. Trebuie, în fiecare dimineață, când ne trezim, să zicem Doamne, cred în Tine’. Măcar atât. Și să le spunem neuronilor noi Tu vii într-un corp care crede. Tu trebuie să te aliniezi la ceea ce cred eu’. Și să spui corpului tău Rămâi în aceeași zonă. Crezi și trebuie să creștem în credință în fiecare zi’. O relație cu Dumnezeu e importantă.


Atunci, lucrurile se întâmplă într-un alt fel, mult mai minunat și viața e o surpriză permanentă. Dumnezeu, în primul rând, ne pregătește surprize. Nu trebuie să ne fie frică niciodată de viitor pentru că surprizele lui Dumnezeu sunt obligatoriu agreabile', a spus Rona Hartner pentru ciao.ro.


Artista vrea să-și refacă viața după divorț

Rona Hartner a mărturisit că este pregătită să-și refacă viața după divorțul de Herve Camilleri. Cei doi s-au separat în urmă cu un an.

„Sufletul durează mult până să-l vindeci, medicamentul meu este Iisus, el știe exact cum să mă vindece și, din nefericire, rana a rămas mult timp deschisă, așa că pe parcurs acum, se repară,  se repară pentru că noi nu trăim pentru ceea ce vedem pe lumea asta, că și creștini, trăim pentru ceea ce nu vedem, ceea ce  simțim că o să ne dea Dumnezeu, promisiunile pe care nu le vedem', a declatat ea, pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook