Ce nu a vrut Dani Oțil să aibă la nunta sa cu Gabriela Prisăcariu: ”Nu mi-au plăcut niciodată, erau foarte...”

.

Ce nu a vrut Dani Oțil să aibă la nunta sa cu Gabriela Prisăcariu. Îndrăgitul prezentator TV și soția sa au făcut marele pas în urmă cu mai mult timp. Ce-i drept, nimeni nu se aștept să-l cumințescă cineva pe cel mai râvnit burlac din showbiz-ul românesc, însă se pare că frumoasa blondină 'i-a pus capac'. Au avut parte de o nuntă ca în povești, unde i-au avut alături doar pe cei dragi lor, însă cu toate astea, abia acum s-a aflat ce a lipsit de la eveniment, totul fiindcă Dani Oțil nu a vrut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce nu a vrut Dani Oțil să aibă la nunta sa cu Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil face ce face și ajunge din nou în atenția tuturor. Recent, îndrăgitul prezentator TV a povestit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, pe care o prezintă, ce a lipsit de la nunta sa. Nu, nu s-a pus problema de bani sau altceva, ci doar că niciodată nu i-au plăcut acestuia. Marcat de momentele din copilărie, când părinții săi veneau de la nuntă cu dulciuri, Dani Oțil a luat o mare decizie la evenimentul din viața sa.


A reușit să o convingă pe Gabriela Prisăcariu să renunțe la ideea de Candybar, totul fiindcă lui nu îi plac deloc. Nu, nu a zis că nu-i plac deserturile, ci doar prăjiturile de la nuntă. Dani Oțil este de părere că acelea sunt mereu vechi și nu au niciun gust, astfel că la nunta lui cu soția sa a decis să își asculte instinctul și meargă pe altfel de dulciuri.


Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu. Mi-am pus tocuri și…’

Citește și: Dani Oțil, revoltat de minivacanța românilor de pe 24 ianuarie: „Dacă n-ai să le dai bani, dă-le zile libere’

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au certat la America Express. Ce reproșuri și-au făcut: „Niciodată nu mă asculți!’

Citește și: Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret. Riley Keough a făcut dezvăluirea la înmormântarea regretatei artiste


Ce nu a vrut Dani Oțil să aibă la nunta sa cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au șocat pe toată lumea cu vestea că urmează să își unească destinele. Deși au avut o nuntă mică, vedetele s-au gândit la toate detaliile, mai cu seamă Dani. Când au pus tot ceea ce au nevoie pe listă, prezentatorul TV a șters imediat Candybar-ul, fiind marcat de o amintire din copilărie. Totuși, nu a vrut să nu aibă niciun desert la nunta sa, așa că au ales mai puține și de o calitatea foarte bună.


„Ce fain era când ne lăsau singuri acasă. (…) Dimineața găseam prăjiturele în frigider de la nuntă. Erau tot timpul foarte rele. Mie nu mi-au plăcut niciodată prăjiturelele de la nuntă. De aia nici la mine n-am avut cine știe ce …. dar ce tare era sentimentul. Când se închidea ușa și plecau ai tăi … nu făceai mare lucru, dar erai singur. Simțeai libertatea.‘, a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.


Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un băiețel adorabil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se iubesc la cote maxime. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel absolut adorabil. Luca Tiago le aduce zilnic zâmbetele buze și îi face mereu fericiți. Ce-i drept, încă de când au devenit părinți, viața prezentatorului TV și a soției sale s-a schimbat radical. De la nopțile petrecute în club până în zorii dimineții, cei doi au ajuns să se mai bucure de petreceri nocturne doar de câteva ori pe an. Totuși, nu regretă absolut nimic, fiind într-o etapă a vieții la care amândoi au visat dintotdeauna.

Sursă foto: Facebook / Instagram