Ce nu se vede la TV, de la Survivor. Detalii neștiute din culise: "Băieții s-au repezit..."

.

Andreea Lodbă a fost eliminată din competiția Survivor și a decis să dea câteva detalii din culisele emisiunii, amănunte care nu s-au văzut niciodată la televizor. Andreea Lodbă spune că s-a întors alt om de la Survivor și va aprecia și mai mult ceea ce are acasă, decât o făcea înainte de plecarea în Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Survivor a schimbat-o mult pe Andreea Lodbă! Faimoasa a realizat că nu se bucura cu adevărat de lucrurile importante, atunci când era acasă. Chiar și un simplu telefon dat familiei poate însemna extrem de mult și în Dominicană a realizat că familia este cea mai importantă avuție a ei, căreia îi va acorda cea mai mare atenție.


„De acum incolo vreau sa continu cu sportul, cel putin pentru mine(…) Nu am apucat să mă cert cu nimeni, mi-am dorit ca dincolo de competitie sa ii cunosc pe toti ca persoane. Stiam ca se va sfarsit si mi-am dorit sa ii cunosc ca oameni.


Cea mai importanta lectia a fost legata de importanta familiei. Cand eram acasa la filmari si ma sunau ei mei le respingeam apelurile, poate trecea o zi până vorbeam cu ei. Mi-am dat seama cat de importante sunt cele trei minute să îți suni tatăl sau mama. Mi-am dat seama cât de importanta este mâncarea, acasă facem risipă', a declarat Andreea pentru WOWbiz.

Andreea Lodbă a mai dezvăluit că Survivor este mult peste ceea ce se observă la televizor. Munca depusă, eforturile, faptul că nu te poți bucura de lucrurile simple și normale, îi transformă pe participanți în supraviețuitori ai junglei și odată ce ai pășit acolo uiți rapid ce ai acasă, știi doar că trebuie să supraviețuiești. 


„Odată s-a intamplat să scape Raluca orezul pe jos si băieții s-au repezit să îl adune. Dacă s-ar fi văzut acasă, lumea ar fi spus că sunt nebuni. Mi-am dat seama cat de important este o regula de orez. M-am intors alt om, aceasta competitie m-a schimbat foarte mult.


Citește și: Ana Porgras de la Survivor, despre cele mai grele momente în gimnastică:

Citește și: Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț

Citește și: Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la doi ani de la divorț: „El mă cunoaște cel mai bine

Mi-am dat seama ca trebuie să pretuiesc oamenii cu care convietuiesc.
As mai fi rezistat in competitie, abia ma acomodasem cu traiul de acolo, cu foamea. M-au nominalizat Zanni, Elena, dacă nu mă înșel… m-au nominalizat din punct de vedere sport, am considerat că a fost un vot corect.


Avand probleme cu inotul, mi-am dat seama ca voi avea probleme mult mai mari pe parcurs si ca la acel moment eram una dintre verigile slabe si de aceea nu ama vut motiv sa ma supar. Le-am spus cp dacă voi fi nominalizată nu mă voi supăra, dar că a contat pentru mine foarte mult că am ajuns acolo', a mai spus Andreea Lodbă.


Andreea Lodbă a plâns pe aeroport, la întoarcerea acasă

Andreea Lodbă a fost așteptată de către iubitul ei la aeroport, cât și colegii din serialul „Moldovenii’. Iubitul Faimoasei a așteptat-o cu un buchet mare de flori și a sărutat-o cu patos atunci când a văzut-o. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce și-a îmbrățișat partenerul.

„Survivor a fost cea mai grea, dar totodata cea mai frumoasa
experienta pe care eu am trait-o pana acum(..) Faptul ca am facut sport
in decursul vietii consider ca m-a ajutat foarte mult. Nu stiu cum s-a
vazut de acasa, dar eu am simtit ca am un avantaj pe traseu, in fata
adversarelor mele.

Dezavantajul pe care eu l-am simtit si care cred ca s-a vazut, a fost, uneori, la final’, a declarat Andreea Lodba.