Ce nu i-ar ierta Lora niciodată iubitului ei, Ionuț Ghenu: „Închid ușa pentru totdeauna”

.

Lora a dezvăluit ce nu i-ar ierta niciodată iubitului ei, Ionuț Ghenu. Artista și partenerul ei sunt împreună de mai mulți ani, dar vedeta recunoaște fără reținere că, la fel ca în fiecare cuplu, și în relația lor se mai ivesc unele certuri. Din fericire, reușeșesc să treacă de fiecare dată peste astfel de discuții, oricât ar fi de tensionate. Iată care e secretul lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


S-a aflat ce nu -ar ierta Lora niciodată iubitului ei, Ionuț Ghenu. Chiar artista a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu oferit recent. Printre altele, cântăreața a mărturisit că ea și partenerul ei se confruntă, de multe ori, cu discuții în cuplu, dar, de fiecare dată, reușeșesc să treacă repede peste certuri, relația lor devenind și mai solidă.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Fanii i-au cunoscut și mai bine odată cu participarea lor la Asia Express, acum câțiva ani. Au văzut cât de frumos se susțin reciproc, indiferent de situație, și cum reușesc să aplaneze conflictele. De curând, ea a dezvăluit că sunt însă unele lucruri peste care nu ar putea trece într-o relație.


Citește și: Lora suferă de o afecțiune pe care nu a știut că o are: „Nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc’

Citește și: Lora a făcut terapie, pentru a depăși greutățile din viața ei:„Mi se pare obligatoriu să faci asta când…’/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării.Ce tradiție nu au respectat mirii la marele eveniment

Citește și: Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard.Ce sumă trebuie să plătească actrița


Ce nu i-ar ierta Lora niciodată iubitului ei, Ionuț Ghenu

Cântăreața a recunoscut că nu este totul numai lapte și miere în relația cu Ionuț Ghenu. Artista a vorbit deschis despre compromisurile pe care le fac ea și partenerul ei de viață, dar și ce nu i-ar putea ierta niciodată bărbatului, indiferent cât de mult îl iubește.

Lora a povestit că ea și Ionuț Ghenu mai întâmpină unele discuții în contradictoriu, dar reușesc să treacă peste peste situațiile neplăcute. Conform spuselor ei, secretul e să renunți la orgoliu și să nu faci presiune asupra partenerului, atunci când observi că e deja nervos.


„Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune.

Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta, dacă omul iubit plânge?’, a declarat Lora pentru Click!.


„Femeia trebuie să fie atentă la…’

Printre altele, Lora a vorbit deschis și despre greșelile peste care nu ar putea trece niciodată într-o relație. De-a lungul anilor, artista a învățat cum să fie atentă la comportamentul celui de lângă ea.

„Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna.

Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri’, a completat ea.


De ce a amânat Lora, din nou, nunta cu iubitul ei, Ionuț Ghenu

Laura Petrescu sau Lora este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Ea și managerul ei, Ionuț Ghenu, s-au îndrăgostit acum câțiva ani și sunt în continuare împreună. Încă din 2019, cei doi au avut în plan să facă pasul cel mare, și-au dorit un eveniment cu oameni puțini, dar buni, și nași pe măsură. Din nefericire pentru celebrul cuplu, planurile nu au fost așa cum trebuiau să fie, iar asta pentru că a venit pandemia imediat anul următor.  


Cântăreața Lora a anunțat recent că a amânat încă o dată nunta cu iubitul ei, Ionuț Ghenu. Mai întâi a fost pandemia cea care i-a pus bețe în roate. Când părea că apele s-au mai liniștit, cei doi au decis că este mai bine să facă marele pas cu o altă ocazie. Motivul a fost dezvăluit chiar de Lora. 

Lora și managerul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șapte ani. Chiar dacă se înțeleg de minune și se completează reciproc, cei doi nu se grăbesc să se căsătorească. Practic, este a doua oară când cei doi își anulează ziua nunții. Cuplul a așteptat doi ani să treacă pandemia de COVID, pentru a petrece cum se cuvine și pentru a-și uni destinele. Un alt eveniment nefericit, războiul din Ucraina, a făcut-o pe artistă să amâne planul de a se căsători. 


„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare, a declarat Lora pentru aceeași sursă, mai demult.

Sursă foto: Facebook