Ce nu i-ar ierta Ilinca Vandici niciodată soțului ei: "Asta m-ar face să pun capăt!"

 Dumba Gabriela
.

Ilinca Vandici a făcut vâlvă recent când a afirmat că i-ar ierta orice soțului ei, declarațiile sale devenind virale pe internet, însă vedeta Kanal D are, totuși, o completare. Ilinca Vandici a revenit cu o clarificare și a identificat o situație care ar face-o să pună punct căsniciei. Ce nu i-ar ierta Ilinca Vandici soțului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dacă în podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca declara că i-ar ierta absolut orice soțului ei, într-un alt interviu a mărturisit că există situații pe care nu ar putea să le treacă niciodată cu vederea. Prin urmare, există, totuși, situații pe care Ilinca Vandici nu le-ar accepta niciodată în relația cu soțul ei.

14-vedete-3-col-vandici-bun14-vedete-3-col-vandici-bun

Ce nu i-ar ierta Ilinca Vandici niciodată soțului ei

Ilinca Vandici a creat o adevărată dezbatere în mediul online, după ce a făcut o serie de afirmații controversate în cadrul podcastului lui Damian Drăghici și a emisiunii prezentate de Denise Rifai. Ea mărturisise atunci că i-ar ierta orice soțului ei, chiar și infidelitatea.

Invitată la „Detectorul de minciuni”, emisiunea online a Oanei Radu, Ilinca Vandici a schimbat declarația și a identificat un motiv care ar face-o să pună punct căsniciei fără să stea pe gânduri. Ilinca Vandici nu ar accepta să fie tratată cu lipsă de respect și, cu siguranță, să fie victima violenței domestice.

„Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Ilinca Vandici atunci când a fost întrebată care sunt motivele pentru care ar pune punct mariajului. 

Citește și: Simona Gherghe a anunțat în direct că va lipsi de la emisiunea Mireasa.Cine o înlocuiește

Citește și: În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano:„Amândoi facem tot ce ține de noi ca să…’

Ilinca Vandici nu își verifică soțul și i-ar ierta aproape orice

Ilinca Vandici a subliniat în podcastul Oanei Radu că în trecut a verificat mesajele și apelurile telefonice ale foștilor iubiți, dar doar pentru că avea motive de îndoială.

Dar, în relația cu Andrei, Ilinca Vandici spune se simte împlinită și liniștită și nu a simțit niciodată dorința de a-i citi mesajele soțului ei.

„Nu simt nevoia să verific, asta mi s-ar părea o lipsă totală de încredere față de mine, față de relația noastră și față de el. Nu am absolut niciun motiv, de ce aș face asta.

El este foarte transparent, îmi răspunde de fiecare dată la telefon, știu unde este, nu a existat niciodată să îmi spună că este undeva și în realitate să fie în altă parte”, a declarat Ilinca Vandici. 

Ilinca Vandici a declarat recent că i-ar ierta orice soțului ei

Căsătorită din 2017 cu Andrei Neacșu, Ilinca Vandici a făcut o afirmație controversată cu care nu multe femei sunt de-acord.

„Omenește vorbind, nu există ceva ce ar putea să facă un bărbat și să nu-l iert. Nu există așa ceva. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră sunt mai presus decât o fufă, două, trei care vin, stau pentru 10-15 minute și pleacă', a spus vedeta.

'Andrei, nu te uita la podcastul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce', a completat Ilinca.

Motivul pentru care Ilinca Vandici i-ar ierta orice soțului ei

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, Ilinca Vandici a explicat de ce a fost atât de categorică în afirmațiile făcute și spune că își menține părerea.

„Vezi tu, teribilista din mine, acum 4 ani, înainte să îl aibă pe Zian, această Ioana d’Arc, luptătoarea pentru dreptate, dragoste pură, adevărată, ar fi zis: „Nu iert nimic. Nu vreau să iert. Eu dacă nu îi greșesc, el de ce să îmi greșească?'

După ce a apărut Zian, cumva, în mine s-au schimbat foarte multe lucruri și se schimbă în continuare, zi de zi, inclusiv această percepție a relației, a căsătoriei cu Andrei, a vieții în doi, a vieții în trei, alături de Zian.

Nu vreau sa zic asta! I-aș ierta orice pentru că este omul care mi-a oferit tot ceea ce am visat, am așteptat și am sperat că o să mi se întâmple vreodată în viață.

O familie superbă, un băiat de care sunt extrem de mândră, pe care îl cresc cum știu eu cel mai bine în lumea asta, iar pentru asta, da, lui Andrei i-aș ierta absolut orice', a spus Ilinca Vandici, în emisiunea de la Kanal D. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton