Ce meserie are Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Survivor: "Ea mă cunoaște de 6 ani!"

.

Georgiana este motivul pentru care Jador a acceptat provocarea Survivor România, femeia pentru care a plecat tocmai în Republica Dominicană în încercarea de a o uita. Toată țara știe asta, însă Georgiana nu este deloc o tânără întreținută, așa cum s-a spus, ci o fată deșteaptă, care își câștigă singură banii, iar meseria pe care o are nu este deloc ușoară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Așa cum au spus și părinții lui Jador, Georgiana îl cunoaște pe Jador dinainte să fie artist, când pentru toată lumea era doar Ionuț. Se știau din facultate, iar tânăra l-a iubit pe Faimosul de la Survivor dinainte să fie celebrul Jador. Viața a făcut ca mai târziu să se reîntâlnească datorită meseriei Georgianei.


Oficial, Jador și Georgiana au avut o relație timp de un an, undeva prin anul 2016, însă neoficial, aceștia au tatonat mereu terenul pentru o viitoare căsătorie. La acea vreme, Jador nu era cunoscut și nu avea atâtea pretendente cum se întâmplă azi.


Celebritatea a venit pentru Jador cu multe tentații, pe care nu s-a ferit să le experimenteze. În timp ce manelistul a început să iasă cu alte fete, Georgiana nu și-a mai făcut nici un iubit, sau cel puțin nu unul oficial, potrivit wowbiz.ro.

Cumva, Georgiana a rămas în cercul de prieteni ai lui Jador. Ea a devenit foarte bună prietenă cu fosta soție a producătorului muzical al lui Jador, Ovidiu Băcilă, alias DeSanto.


Ulterior Georgiana chiar s-a angajat la studioul lui DeSanto, acolo unde a lucrat contabilă pentru câțiva ani. În tot acest timp, Jador s-a văzut aproape zilnic cu Georgiana, pentru că acesta avea pur și simplu treabă pe la studio și dădea nas în nas cu aceasta.


„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea’, a mai povestit Jador cu ceva vreme în urmă.

Citește și:

Jador a plâns în hohote la Survivor, când a citit mesajul de la Georgiana, fosta iubită: „Îmi doresc să mă căsătoresc cu ea'


Jador, la fel de îndrăgostit de Georgiana, fosta lui iubită, la 4 ani de la despărțire! „Dacă mă va ierta vreodată, o s-o…’

Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador. A venit la Survivor ca să uite de ea

Georgiana, motivul pentru care Jador a mers la Survivor

Georgiana este femeia de care Jador este strâns legat și indiferent câte iubite a avut, cântărețul n-a putut niciodată s-o uite. Chiar prezența la Survivor România 2021 are legătură cu Georgiana, pentru că Jador a dezvăluit că a venit în Republica Dominicană s-o uite pe fosta iubită. De Valentines Day, faimosul s-a răzgândit însă și a cerut-o de soție pe aceasta.


„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă…

Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine.

Nu se gandeste la mine și la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă’, a povestit Jador la Survivor, la câteva zile după ce a ajuns în Dominicană.


Jador, de Valentines Day: ‘Vreau să mă căsătoresc cu ea’

Duminică seara, de Ziua Îndrăgostiților, Jador a izbucnit în lacrimi când a citit mesajul de la Georgiana și a dezvăluit că vrea s-o ceară în căsătorie pentru că este femeia vieții lui.

„Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…)


O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla.’, a spus Jador duminică, la Survivor România 2021.