Ce meserie a avut Simona Pătruleasa înainte să devină prezentator TV: „Făceam naveta și copiii mă așteptau în stație”

.

Toată lumea o cunoaște pe Simona Pătruleasa de la pupitrul știrilor pe care le prezintă de ani buni, dar puțini sunt cei care știu că vedeta a avut, inițial, o altă meserie! Iubește foarte mult copiii, așa că nu i-a fost deloc greu, iar mama ei a susținut-o întru totul în drumul pe care a decis să meargă, la momentul respectiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, de-a lungul carierei sale colaborând cu cele mai renumite televiziuni autohtone. Înainte să guste succesul ca știristă, vedeta locuia în Râmnicu Vâlcea și acolo lucra… în învățământ! Mai bine de șase ani, Simona Pătruleasa a fost învățătoare și făcea zilnic naveta cu autobuzul zeci de kilometri.


Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani: „În perioada pandemiei am slăbit'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie: „Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv'/ EXCLUSIV

Citește și: Detalii din culise. Ilinca Obădescu şi Simona Pătruleasa vorbesc despre viaţa din spatele camerelor de filmat

Citește și: Rochia de mireasă îi vine perfect și acum. Simona Pătruleasa vrea să refacă poza de la nuntă


Elevii pe care Simona Pătruleasa îi avea în grijă o iubeau foarte mult pe vedetă și așteptau cu mare nerăbdare să înceapă orele de curs. Mama sa a susținut-o să urmeze această profesie, iar dragostea pe care Simona Pătruleasa o are pentru copii a ajutat-o mult să evolueze și să relaționeze exemplar cu elevii săi.


Simona Pătruleasa- meserie neașteptată! A fost învățătoare

„Mi-am ales profesia cumva direcționată și de mama. (…) Dar asta nu înseamnă că mi-a impus, nu. Mi-a plăcut și mie pentru că iubeam foarte mult copiii și mă simțeam foarte atrasă de domeniul acesta. Chiar mi-a plăcut.

Șase ani m-am simțit extraordinar și foarte iubită. Am lucrat la 12 km de oraș, făceam naveta și copiii mă așteptau în stație, iar când plecam, mă conduceau.’, a dezvăluit Simona Pătruleasa, în podcastul lui Radu Țibulcă.


Din păcate, perioada pe care Simona Pătruleasa a petrecut-o în învățământ nu a fost lipsită nici de evenimente neplăcute. Vedeta TV a fost implicată într-un accident de mașină. Autobuzul cu care mergea spre școală a intrat într-o curbă, șoferul a virat cu viteză, a pierdut controlul mașinii și a lovit o mașină de dimensiuni mari. Simona Pătruleasa a dezvoltat o traumă în urma acestui eveniment.


Simona Pătruleasa, despre trauma suferită în urma unui accident auto

„Am asistat la niște momente groaznice. Timp de o săptămână nu am reușit să mă urc în autobuz, pentru că am avut o traumă. M-am speriat foarte tare. Geamurile s-au spart, au căzut în capul meu.

O săptămână am mers în stație, dar mă întorceam acasă pentru că nu reușeam să urc de emoție. Copiii m-au așteptat în fiecare zi. Tot sperau să vin. Asta m-a impresionat foarte tare.’, a mai precizat prezentatoarea știrilor Kanal D.

Sursa FOTO: Facebook.