Ce mesaj le-a transmis Brigitte Sfăt celor care au încercat s-o despartă de Florin Pastramă: „Au aruncat cu pietre în mine”

 Ifrim Georgiana
.

Ce mesaj le-a transmis Brigitte Sfăt celor care au încercat s-o despartă de Florin Pastramă. După o lungă perioadă de certuri și tensiuni, se pare că lucrurile dintre cei doi merg din ce în ce mai bine. Acum, fosta soție a lui Ilie Năstase le-a transmis un mesaj celor care nu și-au dorit împăcarea dintre ea și Florin Pastramă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost protagoniștii mai multor scandaluri. În urma cu câteva săptămâni, bruneta anunța că divorțează de soțul ei, însă se pare că cei doi și-au mai acordat o șansă. După împăcare, Brigitte a susținut că Florin Pastramă ar fi fost influențat de anumite personaje din anturaj, care ar fi vrut să le facă rău. Pe rețelele de socializare, bruneta le-a transmis un mesaj acestor persoane.

brigitte-1brigitte-1

Ce mesaj le-a transmis Brigitte Sfăt celor care au încercat s-o despartă de Florin Pastramă. De când s-au împăcat, cei doi s-au afișat tot mai des împreună. Mai mult, bruneta a primit în dar un bolid de lux în valoare de peste 100.000 de euro.

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie la 45 de ani.Vedeta are implant mamar și fesier

Citește și: În ce relații sunt Brigitte și Ilie Năstase, la 4 ani de la divorț:”Cel mai mare respect este atunci când…”

Citește și: Florin Salam, internat în spital după ce a fost confirmat cu COVID-19.A fost trecut pe oxigen

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito s-a transformat total.Cum arată acum cântărețul și cu ce se ocupă

Ce mesaj le-a transmis Brigitte Sfăt celor care au încercat s-o despartă de Florin Pastramă

Recent, Brigitte susținea că anumiți bărbați din anturajul lui Florin i-ar fi influențat acestuia comportamentul într-un sens negativ. Aceștia ar fi încercat să-l convingă că bruneta îl umilește și că este un „om rău'.

Acum, fosta soție a lui Ilie Năstase le-a transmis un mesaj acestor persoane care au încercat să le destrame relația.

„Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Căci cu ce judecată judecați, veți fi judecați, și cu ce măsură măsurați, vi se va măsura. Acest verset este pentru toți „frații', care te-au îndemnat să te desparți de mine, și au aruncat cu pietre în mine', este mesajul scris de Brigitte pe rețelele de socializare.

„Pe Florin l-au influențat oamenii'

Bruneta a mărturisit că Florin ar fi fost influențat de anumite persoane să divorțeze de ea. Acestea ar fi încercat să-l convingă pe afacerist că Brigitte nu este potrivită pentru el și că îl umilește.

„Foarte mult a contat faptul că pe Florin l-au influențat oamenii. Foarte mult a contat că toți bărbații care erau, mai ales unii dintre ei chiar credincioși, îi spuneau că eu sunt un om foarte rău și că îl umilesc, că nu este bine să mai fie cu mine, că merită mai mult. Foarte mulți oameni l-au influențat, pe mine nu m-a influențat nimeni, eu am stat doar pe genunchi.

Eu știu ceea ce îmi doresc de la viața asta, eu știu cât de binecuvântată și de fericită am fost când Florin a fost lângă mine. Domnul mi-a arătat că este bărbatul care este pentru mine, ceea ce am nevoie. Nu acum, mi-a arătat printr-o încercare pe care am avut-o mai demult și am înțeles lucrul acesta. Acum, puteam să merg oriunde, am slăbit 12 kilograme, am posibilitatea să mă duc în Franța, dar nu am vrut să merg', a spus Brigitte Sfăt potrivit ego.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton