Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Zanni, înainte de finala Survivor

.

Mai sunt câteva zile până la finala Survivor România 2021, iar Zanni este unul dintre concurenții rămași în competiție. Antonia i-a transmis un mesaj de încurajare protejatului său și al lui Alex Velea, cei doi fiind convinși că Zannidache va fi desemnat Survivor 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni de la Survivor este obișnuit cu condițiile grele de viață, nu are părinți, a crescut într-un centru de plasament, iar prietenii lui cred că nu i-a fost foarte greu să se adapteze la condițiile din Dominicană. Antonia și Alex Velea sunt alături de el și îl asigură de toată susținerea lor, înainte de marea finală.


De curând, Antonia a mai postat un mesaj pe contul său de socializare. Artista îl susține necondiționat pe Faimos. „Zannidache, hai, băiatul nostru!', a scris alături de o fotografie cu Zanni din competiția Survivor România. 


La rândul său, Alex Velea spune că nu a ratat nici o ediție Survivor România 2021 și este cu sufletul alături de protejatul său, mândru că membrul din Golden Gang a ajuns atât de departe în competiție.

„E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia … El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și … la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi. Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău’, a declarat Alex Vele a, despre Zanni, potrivit wowbiz.ro.


Citește și: Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată:„Cel mai bun…

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, fotografie cu burta de gravidă la vedere, pe Instagram.Cum arată înainte să nască

Zanni, pe primul loc la Faimoși, în Survivor România 2021

Lupta devine din ce în ce mai strânsă la Survivor România 2021, însă topul celor mai buni concurenți din Republica Dominicană nu suferă schimbări majore față de săptămâna trecută. În continuare, din echipa Faimoșilor, Zanni ocupă primul loc.


Pe primul loc în clasamentul general se află Maria Chițu, de la Războinici, cu un procent de eficacitate de 64,2%. Totuși, Zanni a reușit să obțină un record absolut la Survivor, fiind pe primul loc din echipa Faimoșilor, cu 226 de jocuri jucate și 129 de victorii. Tot în clasamentul general, Elena Marin se află pe locul patru.


Cine a rămas în finala Survivor România 2021

În competiția Survivor România 2021 au rămas doi Faimoși –  Zannidache și Elena Marin
și patru Razboinici –  Maria, Albert, Andrei și Marius. De joi, cei
șase concurenți redutabili încep luptele individuale, punând la bătaie
toată energia și puterea de adaptare pentru a ajunge în finală și a
câstiga marele trofeu.

Rămâne de văzut care dintre ei se va califica în marea finală Survivor România 2021!

Toți cei șase concurenți rămași în concurs își merită din plin locul
în această bătălie incredibilă. Și-au forțat toate limitele, au îndurat 
foamea, căldura, frigul și, mai presus de toate, separarea totală de
cei dragi și de confortul cu care erau obișnuiți.