Ce mesaj a transmis managerul Simonei Halep, după anunțul divorțului de Toni Iuruc: „Momentele grele ne definesc viitorul”

 Ifrim Georgiana
.

Ce mesaj a transmis managerul Simonei Halep, după anunțul divorțului de Toni Iuruc. Sportiva și afaceristul se pregătesc de divorț, la numai un an de la cununia civilă. Toni Iuruc a confirmat separarea, fără a oferi prea multe detalii despre această situație delicată. La o zi după acest anunț, Nina Wennerstrom, managerul Simonei Halep, a transmis un mesaj public în numele acesteia. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în toamna anului trecut, pe 15 septembrie 2021, iar în luna noiembrie a acestui an ar fi urmat nunta și cununia religioasă. La o zi după anunțul divorțului, tenismena și-a luat lucrurile și și-a cărat bagajele în noua locuință, o vilă situată în zona Primăverii. Aceasta a fost ajutată de familia sa și de un bărbat necunoscut. Recent, managerul Simonei Halep, Nina Wennerstrom, a postat un mesaj public, prin care a anunțat întoarcerea sportivei pe teren. Aceasta a vorbit despre „momentele grele din viața unui sportiv', care îi definesc „viitorul'.

nina-1nina-1

Ce mesaj a transmis managerul Simonei Halep, după anunțul divorțului de Toni Iuruc. După încheierea colaborării cu fostul ei manager, Virginia Ruzici, sportiva a început să lucreze cu suedeza Nina Wennerstrom, o fostă jucătoare din tenis, axată după retragere pe marketing și management sportiv.

Citește și: Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă

Citește și: Unde și-a mutat lucrurile Simona Halep, după ce s-a aflat că divorțează de Toni Iuruc.Și-a cărat bagajele, împreună cu un bărbat

Citește și: Oana Lis, prima apariție la un eveniment monden după mult timp.Cum s-a îmbrăcat la VIVA! Influencers Party 2022

Citește și: Mirela Vaida prezintă o nouă emisiune la Antena Stars:”Sunt convinsă că…”

Ce mesaj a transmis managerul Simonei Halep, după anunțul divorțului de Toni Iuruc

Managerul Simonei Halep a publicat un mesaj în care a vorbit despre sacrificiile unui sportiv și despre munca pe care trebuie să o presteze pentru a face performanță.

„Noi mereu spunem că sportivii noștri sunt inspirația noastră. Ca sportiv, sunt două lucruri pe care le înveți. În carieră nu există scurtături în drumul spre succes. Trebuie doar să muncești din greu și să o faci chiar și sub presiune. Sunt mereu momente grele în carieră. Trebuie să fii un luptător și eu le spun oamenilor din echipa mea că asta trebuie să fie și inspirația noastră, trebuie să facem la fel.

Trebuie să muncim mai mult ca oricine, trebuie să găsim modalități noi de a ne dezvolta, să fim mai buni. Vrem tot timpul să avem succes, dar trebuie să știm cum să gestionăm momentele grele care, de fapt, ne definesc viitorul', a transmis Noul manager al Simonei Halep, suedeza Nina Wennerstrom.

Toni Iuruc a confirmat despărțirea de tenismenă

Imediat după răspândirea veștii despre divorțul dintre cei doi, Toni Iuruc a susținut că nu își dorește să comenteze pe marginea subiectului și a negat că vizita la notariat ar avea loc în cursul zilei de joi, așa cum se vehicula în presă.

Ulterior, acesta a oferit o nouă declarație, prin care a confirmat divorțul de Simona Halep. Acesta a preferat să rămână rezervat și nu a oferit mai multe detalii.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistati, este ultima mea iesire publica….De restul se vor ocupa avocatii în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!‘ a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton