Ce mașină și-a cumpărat Marina Voica, la 86 de ani: „Mă face să mă urc cu încredere la volan”

.

Ce mașină și-a cumpărat Marina Voica, la 86 de ani. Într-un interviu recent, celebra solistă de muzică ușoară a mărturisit că și-a cumpărat un nou autorism și, deși „e ceva după care nu se dă în vânt', e mulțumită de achiziția făcută. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce mașină și-a cumpărat Marina Voica, la 86 de ani. Marina Voica are permis de conducere de mai bine de 70 de ani și este o fire sportivă și extrem de energică. La sfărșitul lunii iulie, aceasta a participat la o cursă de mașini, acolo unde și-a invitat fanii să o urmărească. Deși în urmă cu puțin timp fusese supusă unei intervenții chirurgicale complicate, aceasta a depăsșit emoțiile și s-a urcat la volanul mașinii de curse. Acum, îndrăgita solistă a mărturisit că și-a achiziționat un nou autorism, susținând că încă are „vederea bună și reacțiile normale’.


Ce mașină și-a cumpărat Marina Voica, la 86 de ani. Deși îi place noul autoturism, solista a recunoscut că nu este un model după care se dă în vânt. Mai mult, aceasta a susținut că nu se încumetă să conducă pe distanțe lungi.

Citește și: Pe ce își cheltuie Marina Voica pensia, la 85 de ani. Ce „viciu’ are artista:„La câte am, mi-ar mai trebui încă o casă’

Citește și: La 85 de ani, Marina Voica a participat la o cursă de mașini:'Doamne, era să mor acolo!'

Citește și: Flora Năstase susține că nu s-a demachiat niciodată:„De aceea pernele de la hotel și cele de acasă erau praf. Nu cred în acest ritual de îngrijire’ / EXCLUSIV


Citește și: Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu:„Știu să înjur și să urlu la manechine în toate limbile’

Ce mașină și-a cumpărat Marina Voica, la 86 de ani

Recent, artista și-a cumpărat o nouă mașină, fiind vorba despre Volkswagen Beetle. Aceasta a susținut că folosește autoturismul atuci când merge la piață sau la magazinele din oraș.


„Am încă vederea bună și reacții normale. Iar asta mă face să mă urc cu încredere la volanul mașinii mele, un model nou, pe care mi l-am cumpărat destul de recent. E un Volkswagen Beetle, la care apelez ori de câte ori mă deplasez prin Breaza, să-mi fac în special cumpărăturile, fiindcă nu mai pot să car, la vârsta mea!

Așa că ori de câte ori merg la piață sau la magazinele din oraș, mă ajut de ea’, a declarat Marina Voica, potrivit playtech.ro.

„Adoram să depășesc camioanele’


Marina Voica este pasionată de condus dintotdeauna. Aceasta a susținut că, în tinerețe, adora să meargă cu mașina la mare, pe distanța București-Mangalia.

„Pe vremea acea adoram să merg cu mașina la mare. Mergeam des pe distanța București-Mangalia fără nicio oprire. Și știți de ce? Fiindcă adoram să depășesc camioanele și când vedeam cât de multe erau în trafic nu mai vroiam decât să ajung cât mai repede la destinație.

Dacă aș fi făcut și cel mai scurt popas, ar fi însemnat să mă iau iar la trântă cu ele. E drept, ajungeam frântă la mare, dar ajungeam!’, a adăugat solista, potrivit sursei citate.


„Am și tamponat mașini’

Artista a recunoscut că, de-a lungul vieții, a mai avut parte de incidente în trafic. Cât despre noua mașină, solista a mărturisit că are o nemulțumire în legătură cu ambreiajul.


„Cine spune că are carnet auto de multă vreme și susține că nu a avut niciun fel de incident, cred că exagerează! La viața mea, am și tamponat mașini, din vina mea, dar am fost și lovită. Toate astea fac parte din normalitate și ca atare mi s-au întâmplat și mie! (…)

Una peste alta ne înțelegem. Îmi place foarte mult noua mașină, dar e ceva după care nu prea mă dau în vânt. Mi se pare că ambreiajul nu e pe gustul meu. E foarte tare! Trebuie să fiu foarte atentă atunci când îl calc, ca să nu ridic mașina pe roțile din față!’, a încheiat artista.