Ce mari și simpatici sunt gemenii cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt! Vivienne este de o frumusețe rară și seamănă izbitor cu tatăl ei!

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă au divorțat și fiecare încearcă să-și vadă de viața lui, Angelina Jolie nu-și poate uita soțul nici dacă vrea… Iar asta pentru că fiica lor Vivienne, în vârstă de 10 ani, seamănă leit cu tatăl ei.

Au fost unul dintre cele mai admirate, dar și mai invidiate cupluri de la Hollywood, iar mariajul lor, binecuvântat cu șase copii, dintre care trei înfiați, părea să fie unul dintre cele mai solide. Iată însă că, în 2016, vestea că Angelina Jolie (43) și Brad Pitt (55) divorțează a zguduit Cetatea Filmului… Apoi, a început bătălia pentru custodie, care, pe măsură ce trecea timpul, a devenit tot mai urâtă. Fiecare a luptat în stil propriu, cu armele de care a dispus, mai cinstit sau mai puțin cinstit.

Cei șase copii ai cuplului locuiesc cu mama lor

Conform unei surse apropiate actriței, se pare că, pe parcursul procesului, Angelina Jolie și-a răsfățat cei șase copii din cale-afară, iar asta și dintr-un motiv bine întemeiat – actrița a vrut să-i câștige de partea ei, deoarece nu dorea sub nicio formă ca Brad să câștige custodia lor. Băieții cei mari, Maddox (17) și Pax (15), au fost de la început alături de mama lor, însă ceilalți patru frați mai mici – Zahara (14), Shiloh (12), și gemenii Vivienne și Knox (10) – au continuat să se vadă cu tatăl lor.

Recent, procesul de divorț s-a încheiat, iar cei doi foști soți au ajuns la un aranjament amiabil în privința custodiei, după cum afirmă sursele (cei doi actori au dorit ca informațiile să rămână secrete), însă, cu siguranță, copiii au rămas la Angelina, urmând ca Brad să primească drept de vizitare sau de a petrece weekenduri și vacanțe cu ei.

Vivienne este bucățică ruptă din Brad Pitt!

Recent, actrița a ieșit în oraș alături de Vivienne și Knox – gemenii ei și ai lui Brad -, și de Zahara, fiica înfiată, la shopping. Evident, momentele în care Angelina iese cu cei șase copii în oraș sunt un spectacol în sine, din motive lesne de înțeles, însă, de data asta, în centrul atenției a fost fiica ei, Vivienne, în vârstă de 10 ani. În timp ce mergea alături de mama ei, îmbrăcată într-o salopetă de culoare olive, cu părul blond tuns până la umeri și ochelari cu rame groase, de culoare neagră, fotografii care i-au surprins au fost șocați. Micuța Vivienne seamănă leit cu tatăl ei!

Doar culoarea ochilor, care nu sunt albaștri, îi diferențiază, în rest, Vivienne are chiar și ticurile mimico-gestuale ale tatălui ei. Drept urmare, oricât de mult și-ar dori mama ei să-l uite pe Brad Pitt, nu are nicio șansă, fiindcă îl vede zi de zi… prin intermediul fiicei sale!

Foto: Hepta, Instagram

Brad și Angelina, acum zece ani, alături de gemenii lor, Vivienne și Knox.Brad și Angelina, acum zece ani, alături de gemenii lor, Vivienne și Knox.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton