Ce mare şi frumos este băieţelul Roxanei Ciuhulescu! Micuţul Cezar Ioan are ochii albaștri și va împlini un an pe 12 iulie

 Dumba Gabriela
.

Pe 12 iulie vor avea loc două mari evenimente în familia Roxanei Ciuhulescu: ziua de naştere a soţului ei, Silviu Bulugioiu, dar şi a băieţelului lor, Cezar Ioan. Micuţul este o frumuseţe de copil cu ochi albaştri şi a primit mii de aprecieri din partea fanilor de pe Instagram ai mamei sale celebre.

Cezar Ioan, băieţelul Roxanei Ciuhulescu, va împlini un an pe 12 iulieCezar Ioan, băieţelul Roxanei Ciuhulescu, va împlini un an pe 12 iulie

Pe 12 iulie 2018, Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu, preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure, au devenit părinţii unui băieţel, care a fost botezat Cezar Ioan.

„Astăzi aniversez două evenimente esenţiale ale vieţii mele. Primul este echilibrul pe care l-am descoperit în tot ce înseamnă existenţa mea, este omul care mi-a redat fericirea. Este ziua lui de naştere şi îi dau în dar, în afară de toată iubirea mea, cel de-al doilea eveniment. Azi vom deveni părinţii unui băiat. Iar aceste două mari bucurii completează perfect fericirea noastră. A întregii noastre familii. La mulţi ani, iubitule, şi abia aştept să ne cânte Cezar urările mai pe seară, a transmis Roxana Ciuhulescu, în urmă cu aproape un an, când se pregătea să devină mamă pentru a doua oară, la 39 de ani.

„Încă puţin şi luâm moţul!', a scris Roxana în dreptul unei fotografii cu micuţul Cezar Ioan pe care a postat-o pe Instagram. Fanii au reacţionat imediat şi au copleşit-o cu felicitări. „Frumuseţe de copil', „Doamne, ce ochi are!' , „Ce băiat mare şi frumos!', sunt câteva dintre mesajele adresate celui mic, la care Roxana Ciuhulescu a răspuns, amuzată: „Noroc că seamănă cu ta-su!'.

Vedeta mai are o fiică în vârstă de 11 ani din mariajul de zece ani cu Mihai Ivănescu, de care a divorţat în vara lui 2017. La începutul acestui an, Roxana Ciuhulescu a anunţat că s-a logodit cu Silviu Bulugioiu, iar în martie cei doi s-au căsătorit.

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton