Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur! Sofia e cât mama ei de înaltă

 Oana Pantazi
.

La 42 de ani, Dana Nălbaru pare mai degrabă sora decât mama Sofiei, fiica cea mare a ei și a lui Dragoș Bucur, care, la 13 ani, deja și-a ajuns mama în înălțime. Iată cât de frumoasă s-a făcut fiica Danei Nălbaru și ce mult îi seamănă mamei sale!

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt unul dintre cele mai solide, dar și mai carismatice cupluri din showbizul autohton. Se iubesc de peste 12 ani și au împreună trei copii. Doi biologici, o fată, Sofia (13), și un băiețel, Kadri, (4 ani), dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana (6 ani), pe care au adoptat-o în 2017, când copilul avea deja cinci ani. Spre deosebire de frățiorii ei mai mari, blonzi și cu ten de porțelan, Roxana este „pata de culoare', cu părul ei buclat de culoarea abanosului și ochișorii negri, ca de cărbune.

Sofia seamănă izbitor cu Dana Nălbaru

Cea care este copia fidelă a mamei sale este însă Sofia, fiica cea mare a Danei, care-i seamănă leit mamei sale, cele două părând a fi mai degrabă surori. Despre Sofia a scris intens în 2017, atunci când părinții ei s-au decis să o retragă de la școală și să o pregătească acasă, în sistem home schooling, decizie care a agitat apele, suscitând o mulțime de opinii pro și contra…

Dar iată că timpul a trecut, iar Sofia a devenit o adevărată domnișoară, o adolescentă veselă și fericită, cu vise și preocupări firești pentru vârsta ei, în pofida celor care au blamat decizia părinților ei de a o depărți de mediul școlar. În plus, Sofia a moștenit părul blond și ochii albaștri, superbi, ai mamei sale, și, cu siguranță, curând va pune inimile băieților pe jar.

Foto: Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton