Ce mănâncă Vlăduța Lupău, însărcinată în aproape 8 luni. Artista își face toate poftele

 Miniosu Alexandra
.

Ce mănâncă Vlăduța Lupău, însărcinată în aproape 8 luni? Ei bine, răspunsul a fost oferit chiar de către ea, pe rețelele de socializare. Fire deschisă, interpreta de muzică populară nu a ezitat să le dezvăluie fanilor o parte din meniul ei. Soția lui Adi Rus s-a fotografiat în timp ce degusta diverse produse, iar internauții au tras concluzia că vedeta își face toate poftele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

S-a aflat ce mănâncă Vlăduța Lupău, însărcinată în aproape 8 luni. În timp ce alte femei chiar țin dietă în timpul sarcinii, pentru a nu risca să acumuleze kilograme în plus, Vlăduța Lupău își face toate poftele. Însă cântăreața nu are de ce să se îngrijoreze, pentru că arată la fel de bine și acum, din punct de vedere fizic, chiar și cu puțin timp înainte să nască.

vladuta-lupau-1vladuta-lupau-1

La sfârșitul lunii martie, Vlăduța Lupău a luat prin surprindere pe toată lumea cu un anunț „bombă'. Soția lui Adi Rus le dezvăluia atunci fanilor că este însărcinată în cinci luni. La scurt timp, ea a spus că va avea un băiețel. În prezent, cântăreața se află în ultimul trimestru de sarcină, fiind gravidă în aproape opt luni. Așadar, puțin timp o mai desparte de întâlnirea cu fiul ei.

Citește și: Cum arată și unde se află vila în care se mută Vlăduța Lupău:”Am dat startul lucrărilor acum un an”

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie:”În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte”

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit, în Antalya.Primele imagini de la nuntă

Ce mănâncă Vlăduța Lupău, însărcinată în aproape 8 luni

De curând, Vlăduța Lupău le-a arătat admiratorilor ei de pe rețelele de socializare ce mănâncă în ultimul trimestru de sarcină. Îndrăgita interpretă urmează să devină mamă pentru prima dată la sfârșitul acestei veri. Vedeta trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața ei, astfel că nu ezită să se răsfețe și să-și facă toate „plăcerile nevinovate'.

Se pare că, spre deosebire de alte femei, Vlăduța Lupău își face toate poftele în perioada sarcinicii. În urmă cu scurt timp, ea a postat un filmuleț pe Instagram prin care le-a arătat internauților ce mănâncă. Vedeta avea în față o masă plină, pe care se regăseau diferite produse: gogoși, gem de caise, pepene galben, piersici, cireșe, banane, etc.

„Vă pupic dulcic', a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginilor cu mâncarea.

Vlăduța Lupău, despre emoțiile trăite în perioada sarcinii

Vlăduța Lupău și soțul său, Adi Rus, arde de nerăbdare să-și strângă băiețelul în brațe. Cei doi i-au ales deja numele și i-au pregătit și camera. Momentan, cântăreața nu a luat o hotărâre, dar și-ar dori să nască natural. Totul depinde însă de sfatul medicului care-i monitorizează sarcina.

Într-o postare recentă, Vlăduța Lupău a declarat că începe „numărătoarea inversă' până la naștere. Deși perioada sarcinii îi aduce multe griji, consideră că e și cea mai frumoasă.

„Începem numărătoarea inversă… Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață, așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc.

Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume…Abia te aștept, micuțule!', a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, recent.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton