Ce mănâncă Regina Elisabeta a II-a la micul dejun. Dezvăluirile unui fost bucătar

.

Micul dejun este, și pentru Regina Elisabeta a II-a, cea mai importantă masă a zilei și nu există nimic atât de important încât să o determine să renunțe la tabieturile de dimineață. Un fost bucătar al reginei a dezvăluit ce mănâncă aceasta la prima oră a zilei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se spune că Regina Elisabeta a II-a este pretențioasă în privința preparatelor de pe masa ei și trebuie să fii un bucătar cu adevărat iscusit pentru a-i intra în grații.


Un fost angajat al reginei a dezvăluit care este micul-dejun al reginei și cum a devenit acesta să fie nelisit din meniul Elisabetei a II-a, relatează Hellomagazine.com. El a povestit cum, în timpul războiului, regina și prințesa Margaret erau la castelul Windsor și rătăceau în jurul castelului când au dat peste o „aromă convingătoare' care le-a vrăjit pe loc. 


„Fascinate, au mers după miros până la sursa sa și s-au trezit în afara bucătăriei private a doamnei Alice Bruce, pe atunci menajeră la castel. Au bătut politicos la ușă și au fost întâmpinate în bucătăria de modă veche unde se găteau biscuiți prăjiți.

Doamna Bruce le-a dat prințeselor să guste din biscuți și le-a arătat cum se gătește și peștele. Acești biscuiți, după o rețetă deloc complicată, au rămas de atunci favoriții reginei, atât pentru micul dejun, cât și ca o gustare sărată seara târziu.


Reginei îi place și eglefinul afumat ca fel de mâncare pentru micul dejun', a scris Charles Oliver în cartea ' Dinner at Buckingham Palace'.

Citește și:

De ce l-a evitat Regina Elisabeta a II-a pe Nicolae Ceaușescu, în timpul vizitei la Buckingham. Regina Angliei s-a ascuns într-un… tufiș!

Cum o alintă familia pe Regina Elisabeta a II-a. Suverana Marii Britanii a primit adorabila poreclă în copilărie

Imagini neștiute cu Regina Elisabeta a II-a în tinerețe au încins internetul


Ziua reginei începe cu o baie relaxantă

Regina Elisabeta a II-a îşi începe fiecare dimineaţă cu o baie, iar mai apoi se bucură liniştită de micul dejun pregătit de chefii care îi stau la dispoziţie. De cele mai multe ori, Majestatea Sa mănâncă la micul dejun terci de ovăz, fulgi de porumb, marmeladă şi iaurt.

În ce privește fructele consumate, Regina Elisabeta a II-a le preferă pe cele proaspete, de sezon. Aceasta savurează cu plăcere îndeosebi căpșunile și zmeura.


Mai mult, se pare că Majestatea Sa nici nu este o mare iubitoare a dulciurilor, mâncărurile simple fiind cele care-i sunt pe plac. În schimb, porţiile sunt extrem de mici şi are parte de trei mese pe zi, potrivit csid.ro.

Bineînţeles, niciodată nu ratează ora ceaiului, iar pe timpul zilei, consumă undeva între 3 şi 6 băuturi alcoolice, începând cu gin, până la Dubonnet, pe care îl bea înainte de prânz. Apoi, continuă cu vin, Martini sau şampanie.

Iar atunci când vrea să se deconecteze, regina călăreşte, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale din copilările, pe care Charlotte, fiica lui Kate Middleton şi a Prinţului William, l-a moştenit.


La 94 de ani, Regina Elisabeta a II-a e sănătoasă tun!

La 94 de ani, Regina Elisabeta a II-a este cochetă, fiind desemnată nu doar o dată una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din lume, însă și sănătatea o ajută. Se spune că nu ia nici medicamente sau tratamente naturiste și nici nu are nici o problemă de sănătate. Iar cei din preajma reginei nici nu-și amintesc să o fi văzut vreodată bolnavă.


Când renunță Regina Elisabeta a II-a la tron

Experții regali sunt de părere că Regina Elisabeta a II-a va abdica de la tronul regal la împlinirea vârstei de 95 de ani pentru a ceda puterea fiului ei, Charles, în vârstă de 71 de ani.

Regina Elisabeta a II-a a este, de altfel, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Aceasta avea vârsta de 21 de ani când și-a început domnia.