Ce mai face Daiana Anghel, la 6 ani de când s-a restras din televiziune. Fosta ştiristă trăieşte foarte bine din afacerea pe care o are

 Dumba Gabriela
.

Daiana Anghel a fost una dintre cele mai interesante apariţii de pe micul ecran. A debutat în televiziune la 21 de ani şi la 25 s-a retras şi a intrat în afacerea cu cosmetice naturiste. Daiana a renunţat la nebunia din lumea mondenă şi prepară cosmetice cu ulei de argan, iar din activitatea de pe reţelele de socializare se vede că traversează o perioado foarte liniştită a vieţii sale.

Daiana AnghelDaiana Anghel

În 2004, Daiana Anghel a debutat în televiziune, la Tele 7 Deva, în oraşul ei natal, când avea doar 21 de ani. Apoi s-a mutat la Antena 1 Deva , în 2005 şi a continuat cu Antena 3, între 2005 şi 2007, Sport.ro (2007-2008), Antena 1 (2009-2011) şi la final Kanal D, între 2011-2012.

În 2012 a renunţat definitiv la televiziune pentru a se dedica vieţii de familie, însă în urmă cu patru ani a trecut printr-un moment extrem de trist. Cu doar două luni înainte de nunta, când totul era aranjat şi rochia de mireasă cumpărată, logodnicul ei a părăsit-o şi evenimentul a fost anulat.

Cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar relaţia s-a sfârşit înainte de a face pasul cel mare.

Despre viaţa sa privată nu se mai ştie nimic în ultimii ani, însă profesional îi merge foarte bine. Produsele sale de îngrijire şi înfrumuseţare pe bază de ulei de argan, aloe vera, argilă şi spirulină sunt extrem de apreciate pe piaţă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton