Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru Papadopol de când nu mai joacă în seriale TV

.

Restricțiile impuse de pandemie și teatrele închise l-au ajutat, totuși, pe Alexandru Papadopol să ducă la bun sfârșit un proiect important pentru care, până acum, nu găsea niciodată timp. Astfel, în vara aceasta va preda lucrarea de doctorat și, pe viitor, se gândește chiar că ar putea să devină profesor la Facultatea de Teatru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Unii dintre actori sau cântăreți au găsit alte surse de venit în ultimul an, iar pandemia i-a determinat să se reprofileze. Alexandru Papadopol nu vrea să audă de așa ceva și consideră că renunțarea la actorie ar fi un real eșec personal pentru el. Însă, nu a stat degeaba în ultimul an și a făcut un pas în față pentru o altă mare pasiune a sa.


„Doamne fereşte! Aş fi luat-o ca pe un eşec per­sonal, să nu reuşesc să mă descurc şi să tre­bu­iască să mă reprofilez ca să supravieţuiesc. Nici vor­bă! Mai ales că, aşa cum spuneam, eu chiar am mun­cit. Nu numai în teatru, ci şi în film.


Pe lângă seria „Banii negri’ de pe HBO, care s-a filmat înainte de pandemie, dar a fost pro­mo­vat în timpul ei, am fil­mat şi un lungmetraj, „Balaurul’ se numeşte. Un scenariu bun de tot şi o regie de excepţie, în persoana lui Octav Che­laru. Filmul îşi ia deja zborul spre festivaluri şi sper să fie bine primit pe unde ajunge’, a declarat actorul pentru Formula As.

Citește și: Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor:

Citește și: Simona Gherghe a mărturisit că și ea a fost atacată când lucra la Acces Direct:


Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție neașteptată despre Fulgy și Margherita:

„În sfârşit, am avut răgazul să mă ocup de lucrarea de doctorat, care până acum a tot fost amânată. Înainte de lockdown eu aveam şi douăsprezece reprezentaţii pe lună, plus filme, aşadar nici vorbă de timp.

Ei bine, în vara aceasta, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi preda lucrarea de doctorat. Mă bucur, pentru că în sistemul românesc nu poţi fi profesor la Facultatea de Teatru dacă nu ai această diplomă, iar de-oi avea poftă a preda vreodată, nu aş vrea să fiu un doc­torand pensionar’, spune Papadopol.


Actorul a avut până acum și câteva întâlniri cu studenții, care s-au dovedit a fi un succes.

„Lăsând gluma la o parte, chiar îmi place să fiu profesor. Din practica de la doctorat, din diferite activităţi şi cursuri pentru tineri, simt că empatizez cu studenţii, că le dau încredere şi mi-ar plăcea să fiu profesor practicant, adică încă să fiu un actor activ în timp ce şi predau’, a mai dezvăluit Papadopol.


Alexandru Papadopol a făcut pace cu Ioana Ginghină după divorț

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit în 2019, după 12 ani de căsnicie. Cei doi nu au mai funcționat ca un cuplu, însă se pare că se înțeleg foarte bine ca prieteni, iar, conform actriței, Alexandru Papadopol este mult mai grijuliu cu fetița lor acum.

Deși în momentul despărțirii au existat furtuni între ei, după cum chiar Ioana Ginghină a mărturisit, acum apele s-au calmat.

Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine.


De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât. Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separate, acum apele s-au limpezit. Știi cum este…noi suntem doi actori pasionali și nah, se mai întâmplă‘, a spus Ioana potrivit Impact.ro.