Ce legătură există, de fapt, între Nicole Cherry și J Balvin: „M-am întâlnit cu el și...”

.

Ce legătură există, de fapt, între Nicole Cherry și J Balvin. Recent, pe rețelele de socializare, cunoscutul artist de origine columbiană a distribuit un videoclip în care solista dansează pe una dintre cele mai noi piese ale sale. Fanii lui Nicole Cherry au început să se întrebe ce relație există între cei doi, iar artista a oferit lămuriri cu privire la acest aspect. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta a colaborat cu artiști internaționali, iar vocea sa a fost auzită și peste hotare. Printre aceștia se numără Jenn Morel, Mohombi sau Joey Montana. Pe contul său de TikTok, aceasta a publicat un videoclip în care dansează și fredonează piesa „Un Paso’, interpretată de J Balvin. Artistul nu a trecut cu vederea filmulețul și l-a distribuit pe pagina sa de Instagram.


Ce legătură există, de fapt, între Nicole Cherry și J Balvin. „Cireșica’ a dezvăluit faptul că îl cunoaște pe faimosul artist încă de când și-a făcut debutul în muzică. Aceasta a povestit cum a fost prima întâlnire dintre ei doi și în ce relații se află acum.

Citește și: Ce operații estetice are Nicole Cherry:„Nu sunt genul de persoană care să mint’


Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă:'Mai sunt momente în care îmi este greu'

Citește și: Motivul real pentru care Bianca Drăgușanu poartă peruci:'În ultimii 3 ani din viața mea n-am mai…'

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță romantică într-o destinație de vis.Imagini fabuloase cu prezentatorul TV și soția lui

Ce legătură există, de fapt, între Nicole Cherry și J Balvin


Fanii lui Nicole Cherry au rămas surprinși când J Balvin a publicat un videoclip cu frumoasa solistă. Aceasta a explicat că legătura dintre ei doi nu s-a format recent, ci atunci când amândoi se aflau la început de drum.

„Ce m-a șocat pe mine la Balvin a fost că atunci când și-a schimbat numărul de telefon, când avea deja colaborarea cu Beyonce, a ținut să-mi scrie că l-a schimbat.

Am numărul lui de la începuturi, când m-am întâlnit cu el. De abia mă lansasem și tot atunci se lansase și el cu ‘Tranquila. Atunci m-am întâlnit cu el și ulterior am mai discutat. De exemplu, i-am cerut un filmuleț de ziua lui Florin, îl am și acum', a declarat Nicole Cherry, potrivit wowbiz.ro.


„E un om senzațional’

Cântăreața a susținut că are o relație apropiată cu J Blavin, motiv pentru care îi mai trimite unele dintre piesele sale. Aceasta a susținut că celebrul artist nu este de „neatins’ așa cum ar putea crede oamenii.


„E un om senzațional. Îi mai trimit din când în când ce am mai lansat. Oamenii se așteaptă să fie de neatins, dar nu e așa’, a adăugat frumoasa artista potrivit sursei citate.

Nicole Cherry și J Blavin s-au cunoscut în anul 2013, fiind momentul de debut al fiecărui artist. La acea vreme, solista lansa piesa „Memories’, în timp ce artistul columbian lansa piesa „Tranquila’. În perioada 4-7 august, va avea loc, în Cluj, festivalul Untold, unde vor fi prezenți J Balvin, Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Don Diablo, Kygo și alți artiști de talie internațională.

Sursa foto: Facebook & Instagram