Ce legătură are Gigi Becali cu nunta lui George Simion. Patronul FCSB, dar inedit pentru mire: „Ne va ajuta cu...”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat ce legătură are Gigi Becali cu nunta lui George Simion. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către deputatul din partidul AUR, cel care urmează să se însoare în scurt timp cu aleasa inimii lui. Se pare că latifundiarul din Pipera îi va ajuta pe cei doi viitori însurăței, dar nu oricum, ci cu un dar inedit. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce legătură are Gigi Becali cu nunta lui George Simion? Răspunsul la această întrebare a fost oferit chiar de către deputatul din partidul AUR. Potrivit spuselor lui, viitorul mire, dar și viitoarea lui soție, vor fi ajutați de patronul FCSB cu un dar inedit.

george-simion-111george-simion-111

La finalul lunii august, George Simion își va vedea visul împlinit. El și aleasa inimii lui, o tânără pe nume Ilinca, vor face nuntă. De curând, politicianul a făcut noi declarații surprinzătoare legate de marele eveniment. Conform deputatului din partidul AUR, Gigi Becali îl va ajuta, pentru ca totul să iasă perfect în ziua cea mare.

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte invitații, la nunta lui George Simion.Accesoriile obligatorii pentru toți cei care vin la eveniment

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, iubita lui George Simion.E mai mică decât el cu 11 ani

Citește și: Raluca Bădulescu, despre relația cu iubita fiului său:”Stau împreună deja și o consider…”

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani.Imagini din vacanța din Grecia

Ce legătură are Gigi Becali cu nunta lui George Simion

George Simion își dorește o nuntă mare. A invitat toată România la fericitul eveniment, pe care l-a numit „petrecere câmpenească'. Chiar și președintele țării, Klaus Iohannis, a primit o invitație din partea deputatului AUR și a iubitei sale, Ilinca.

Dacă la început estima că vor fi în jur de 10.000 de invitați la nuntă, George Simion a susținut că, până la acest moment, are deja confirmări de la 11.000 de persoane.

În ceea ce privește organizarea, George Simion a declarat că totul merge bine. În plus, a precizat că a primit un ajutor important de la Gigi Becali. Patronul FCSB le va da mirilor nu mai puțin de 2.000 de kilograme de brânză pentru a avea ce să le pună pe masă invitaților, la nuntă.

Patronul FCSB, dar inedit pentru mire

Pe lângă asta, în meniul de la nunta lui George Simion și a iubitei lor vor fi și sarmale, mămăligă, brânză. Masa va fi pusă pe baloți de paie, iar persoanele care participă la eveniment trebuie neapărat să poarte ie.

„Organizarea merge foarte bine, tocmai ce am plecat de la domnul Gigi Becali, care ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem și mămăliguță cu brânză', a declarat George Simion, potrivit evz.ro.

Cine va cânta la nunta lui George Simion și a iubitei sale, Ilinca

Recent, s-a aflat și cine va cânta la nunta lui George Simion și a iubitei sale, Ilinca. La marele eveniment vor fi mai multe formații și mai mulți artiști. Aceștia vor întreține atmosfera pentru cei peste 10.000 de invitați.

George Simion a dat puțin „din casă' și a dezvăluit că pe lista celor care vor cânta la nunta lui se numără trupa Pheonix sau Sofia Vicoveanca.

„Sunt foarte mulți artiști care vor fi prezenți la nuntă. Pheonix, Sana Negrean Brudașcu, Nicolae Voiculeț, Sofia Vicoveanca, foarte foarte mulți, mi-e frică să nu uit pe cineva să nu se supere.

Am niște lăutari de aici din București, taraful lui Tudorel Pană, care s-au supărat pe mine că nu i-am pomenit data trecută', a adăugat George Simion pentru sursa citată.

Cântăreața Daniela Ploia, foc și pară că George Simion a invitat-o la nuntă

Daniela Ploia a fost abordată pe Facebook de George Simion, care a invitat-o la nunta ce va avea loc pe 27 august. În primă fază, artista a crezut că liderul AUR vrea să-i cânte la nuntă şi se pregătea să-i comunice tariful pe care-l percepe la astfel de evenimente. Replica lui Simion a enervat-o, însă, peste măsură pe artistă.

Obișnuită să meargă la nunți doar în calitate de artist plătit să întrețină atmosfera, Daniela Ploia a rămas neplăcut surprinsă când George Simion a chemat-o la nunta lui, dar nu să cânte.

Este o invitație atipică pe care n-am primit-o cu drag! M-a enervat maxim, mi se pare un tupeu fantastic, mi se pare o mizerie această invităție! În spatele acestei invitații există foarte multe dedesubturi pe care oamenii simpli nu le văd.

Pe mine m-a înfuriat că nu sunt un om cu o gândire limitată, am o școală și umblu în cercuri înalte, printre politicieni, le cunosc tactica de a ademeni pe cineva în partidul lor și îi detest.

Mergeam dacă mă invita să cânt, categoric, banii lui nu merg? Pe mine nu mă onorează nicio invitație la un eveniment de o astfel de anvergură, sunt foarte corectă și nu-mi trebuie nimic de la nimeni. Poate să fie și de la președintele României, tot îi cer bani.

Mă gândeam că mă invită în calitate de artist, urma să-i fac prețul. Auzisem că a făcut o invitație publică, că invită pe toată lumea… ca și cum vă invit la pomană pe toți! Nu-mi plac oamenii ăștia falși, teatrali,  a declarat Daniela Ploia pentru Star Popular.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton