Ce l-a determinat pe Ronan Keating de la Boyzone să-și aleagă o carieră în muzică: „Nu am fost grozav la școală, dar...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce l-a făcut pe Ronan Keating de la Boyzone să-și aleagă o carieră în muzică. Vara aceasta, Ronan Keating va face super show în România, la We Love Music Festival! Starul în vârstă de 45 de ani va urca pe scena festivalului alături de alte nume sonore din muzica românească, dar și internațională. Celebrul cântăreț ne-a oferit un interviu emoționant în care ne-a dezvăluit o serie de lucruri neștiute despre el. Află ce l-a determinat să vrea să devină muzician, care e motto-ul lui, dar și alte detalii interesante, în rândurile de mai jos.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce l-a făcut pe Ronan Keating de la Boyzone să-și aleagă o carieră în muzică. Se anunță a fi o vară efervescentă pentru iubitorii de muzică live! We Love Music Festival, care are loc între 18 și 21 august la Vâlcea, Platoul Fețeni, aduce pe scenă nume sonore din muzica românească și internațională. Pe scena festivalului va urca, printre alții, Ronan Keating, care a făcut istorie în muzica internațională cu super hituri precum „If Tommorow Never Comes', „When You Say Nothing at All' și multe altele.

Ronan KeatingRonan Keating

Ronan Keating, pe numele său complet Ronan Patrick John Keating, a ajuns cunoscut în toată lumea încă din anii 90, împreună cu trupa irlandeză Boyzone. S-a lansat solo în 1999 și de atunci a lansat 11 albume. Au urmat o mulțime de piese de succes, precum „When You Say Nothing at All', piesă inclusă pe coloana sonoră a celebrului film „Nothing Hill', cu Julia Roberts și Hugh Grant în rolurile principale. Artistul revine în România, cu un super show în cadrul We Love Music Festival.

Citește și: We Love Music Festival, cea mai tare experiență a verii!

Citește și: Anamaria Prodan, despre cearșafurile inscripționate cu numele lui Laurențiu Reghecampf. Răspunsul ei este halucinant:”Băiatul meu este…”

Citește și: Sanda Ladoși, membră a juriului, reacție după scandalul de la Eurovision 2022:”Șase țări au fost blocate ca să câștige Ucraina. Asta e viziunea mea, că s-a dorit ca Ucraina să câștige”

Citește și: Cum a aflat Manuela Hărăbor că fiul ei are autism:„S-a întâmplat ceva în luna a 10-a. Nici medicii nu îi găseau un diagnostic'

Ce l-a făcut pe Ronan Keating de la Boyzone să-și aleagă o carieră în muzică

Ai mai concertat în România înainte. Ce părere ai despre țara noastră?

Am avut două spectacole în România în 2019, inclusiv Festivalul Cerbul de Aur, care a fost un concert grozav. De fiecare dată am stat doar puțin, din păcate, dar peisajul e cu adevărat frumos aici. Mi-ar plăcea să văd mai mult din România, dar este întotdeauna dificil, deoarece programele noastre sunt de obicei pline.

Ai de gând să vizitezi câteva atracții turistice în timp ce vei fi aici în această vară?

Mi-ar plăcea dacă există timp, dar din nou, cred că va fi doar o vizită rapidă, mă tem.

Artistul, mesaj pentru fanii români

Un mesaj pentru fanii tăi români care te așteaptă cu nerăbdare în august la We Love Music Festival, din Vâlcea?

După ultimii doi ani de pandemie care au fost grei pentru noi toți, este grozav să ne putem întoarce în sfârșit pe scenă și să cânt live. Cred că toată lumea se va distra de minune la festivalul We Love Music. Numele festivalului spune totul!

Ce l-a determinat să-și dorească să fie muzician

Ce te-a făcut să vrei să devii muzician?

Am crescut cu patru frați mai mari, așa că în casă cânta mereu muzică. Toți aveau gusturi diferite, astfel că a fost o educație muzicală grozavă pentru mine. Nu am fost grozav la școală, dar am știut întotdeauna că vreau să încerc o carieră în muzică.

Ce te face să te simți pasionat la muzică?

Presupun că la mine este la fel ca pentru toți ceilalți, simțim că muzica are un mod de a atinge emoțiile profunde din noi. Este un limbaj universal care le poate permite oamenilor să evadeze din viața de zi cu zi. În plus, pentru mine a fost o modalitate foarte importantă de a rămâne pozitiv față de provocările cu care toată lumea s-a confruntat în timpul pandemiei.

Te-ai confruntat vreodată cu anxietatea înainte de concerte?

Cred că este în regulă să fii puțin nervos înainte de a urca pe scenă, dar am învățat să controlez acea anxietate și să o canalizez drept energie pozitivă.

Dacă ai putea schimba ceva în industrie, ce ar fi?

Pandemia și restricțiile pe care le-a adus a fost o perioadă dificilă pentru mulți oameni din industria muzicală, deoarece majoritatea muzicienilor și tehnicienilor lucrează pe cont propriu, așa că nu s-au calificat pentru majoritatea structurilor de sprijin oferite de guvern. Cred că muzica și arta în general sunt adesea subestimate, așa că este mai important ca niciodată să sprijinim muzica live și tot ce implică asta.

Care e motto-ul lui Ronan Keating

Care este motto-ul tău sau un sfat bun după care trăiești?

Nu vă bateți capul cu lucrurile mărunte.

Ce ai vrea să-și amintească lumea despre tine?

Sper ca muzica și vocea mea să treacă testul timpului.

Ce sfaturi are cântărețul pentru viitorii artiști

Ai vreun sfat pentru cineva care vrea să își înceapă cariera în muzică?

Urmează-ți inima, dar fii dispus să muncești din greu. Nu încerca să urmărești faima pur și simplu de dragul faimei.

Care este melodia ta preferată, din repertoriul propriu?

Asta se schimbă tot timpul, dar sunt norocos să am cântece precum „Rollercoaster' și „When You Say Nothing at All', care sunt adevărate cântece de „carieră'. Energia din concerte este mereu superbă când le cânt.

Spune-ne un obiect pe care îl aduci întotdeauna cu tine când călătorești la spectacole?

Am un mic inhalator de abur din ceramică, pe care îl folosesc pentru a-mi încălzi gâtul înainte de a urca pe scenă. Pare un mic bong ciudat!

Peste 30 de artiști români și internaționali, la We Love Music Festival

Pe lângă Ronan Keating, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, nume sonore precum ATB, Jay Sean, Outlandish, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții. Gazdele evenimentului vor fi reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D.

Biletele s-au pus deja în vânzare

Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară! Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton