Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea, la 47 de ani: „Am apelat la...”

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea, în cabinetul medicului estetician. La 47 de ani, prezentatoarea de la „Mireasa: Capriciile iubirii' arată impecabil și nu-și arată vârsta deloc. Dintotdeauna, aceasta a mărturisit că este adepta operațiilor estetice și a procedurilor de înfrumusețare. Recent, pe rețelele de socializare, aceasta le-a împărtășit fanilor că a apelat la o nouă astfel de intervenție. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea TV are o carieră de succes și o familie împlinită. Împreună cu Tavi Clonda, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Căsătoria a avut loc în 2015, iar cei doi au devenit între timp părinții a două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Pentru ca fiecare apariție să fie impecabilă, Gabriela Cristea are o rutină complexă de îngrijire a tenului. Aceasta le împărtășește urmăritoarelor sale sfaturi de frumusețe și nu se sfiește să posteze fotografii nemachiată. Recent, aceasta a vorbit deschis despre ultima intervenție estetică la care a recurs!

gabriela-cristea-1-2gabriela-cristea-1-2

Gabriela Cristea a călcat, din nou, în cabinetul medicului estetician. Aceasta a povestit întreaga experiență și a postat câteva fotografii cu rezultatul. Iată declarațiile frumoasei prezentatoare!

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe.Imagine cu prezentatoarea TV de acum 20 de ani

Citește și: Cum rezolvă Gabriela Chttps://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/cum-arata-cristina-siscanu-in-costum-de-baie-2917529ristea tensiunile din căsnicia cu Tavi Clonda:„Mi s-a părut un sfat înțelept'

Citește și: Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie.A postat o fotografie în semn de revoltă față de afirmațiile lui Buhnici: „Să se oripileze'

Citește și: Cum arată Lorena, soția lui Buhnici, în costum de baie.Vloggerul a spus despre ea că are siluetă de minoră

Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea

Pe pagina sa de Instagram, soția lui Tavi Clonda a mărturisit că și-a injectat toxina botulina în zona frunții, intervenție care o ajută la diminuarea ridurilor. Aceasta a susținut că nu este prima oară când apelează la aceste injecții.

„Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut „ceva' doar pentru mine. Am apelat la o ședință de injectare de toxina botulina în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene. Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile', a scris vedeta pe Instagram.

„Tu ce ai mai făcut doar pentru tine în ultima vreme?'

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține urmăritorii la curent cu noutățile din viața sa. Aceasta nu ezită să împărtășească trucuri de înfrumusețare care o ajută să arate impecabil. Bruneta nu se sfiește să se arate fanilor așa cum e în viața reală, fără filtre sau poze trucate în rețelele sociale. Aceasta se bucură de un ten luminos și fără imperfecțiuni.

Soția lui Tavi Clonda a recunoscut că îi este frică de bisturiu, așa că apelează doar la proceduri non-invazive. În trecut, aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze, dorindu-și ca acestea să fie simetrice și naturale.

Dacă mă întrebați dacă doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic, iar rezultatul, care se instalează cam în două săptămâni, te face să uiți de ace etc.. Soo, tu ce ai mai făcut doar pentru tine în ultima vreme? Am nevoie de inspirație', a mai adăugat ea în mesajul de pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton