Ce interdicție i-a dat Alin Oprea soției, după ce l-a lăsat fără bani și casă: "Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa!"

 Dumba Gabriela
.

Lăsat fără bani și casă, până la definitivarea divorțului, Alin Oprea este hotărât să nu-și mai lase fosta soție să-i poarte numele. Fostul solist de la Talisman susține că Larisa i-a tras toată viața numele în jos și nu înțelege de ce ține cu dinții să păstreze numele lui, din moment ce îl urăște atât de mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Procesul de divorț dintre Larisa și Alin Oprea pare unul interminabil. De aproape un an de zile războiul lor în instanță se duce paralel cu cel al declarațiilor, din ce în ce mai dure. Cea mai recentă problemă a fostului solist de la Talisman este că Larisa îi folosește încă numele de familie, dar pe de altă parte luptă să-l lase la sapă de lemn.

12196242_1107604179264905_7956857129944328393_n12196242_1107604179264905_7956857129944328393_n

Mă deranjează că se prezintă la tv cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este job-ul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei, în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele.

Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit în sfârșit momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecata, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea', a spus Alin Oprea pentru playtech.ro.

Alin Oprea are conturile blocate

În urmă cu trei ani, Larisa s-a mutat la Londra împreună cu cei doi copii ai lui Alin Oprea, însă artistul nu a încetat niciodată să-i viziteze sau să le trimită bani. Doar că acest lucru nu mai este posibil pentru că are conturile blocate, iar gestiunea banilor este ținută de către fosta soție. În procesul de divorț este prevăzut și partajul bunurilor care se ridică la aproape un milion de euro.

Cei doi soți ar avea mai multe imobile de împărțit, iar la prima înfățișare la Tribunal, Larisa a menționat dorința sa de a nu renunța la numele de familie dobândit în urma căsătoriei cu artistul.

'Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi', a declarat Larisa Oprea, pentru show-ul lui Dan Capatos, de la Antena 1.

Citește și: Alin Oprea oferă detalii nebănuite despre soția lui, Larisa, în plin proces de divorț: „Exista toată logistica pentru un studio de videochat’

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: ‘Basmul nostru a început din mai 2019

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog: 'Ne-a îmbolnăvit pe toți'

„Relația mea cu Medana nu a venit ca un pansament”

Dacă pe plan financiar este la pământ, dată fiind situația în care se află acum și procesul de partaj ce pare fără sfârșit, măcar pe plan personal, Alin Oprea este foarte fericit. Se află de mult timp într-o relație cu o tânără care îl ajută să se detașeze de problemele pe care le are.

'Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament', peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea. Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor. Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea.

Când oamenii pentru care mi-am dedicat toată viața, pentru care am muncit zi și noapte și pentru care niciun sacrificiu personal nu a fost prea mare, m-au trădat și m-au dezamăgit, Medana a fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul. Această perioadă, cea mai dificilă din viața mea, a fost și perioada care ne-a apropiat cel mai mult, devenind practic de nedespărțit', a mai adăugat Alin Oprea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton