Ce s-a întâmplat cu casa și animalele Cristinei Țopescu, la 3 ani de la moartea ei: „Cam după ce a decedat...”

.

S-a aflat ce s-a întâmplat cu casa și animalele Cristinei Țopescu, la 3 ani de la moartea ei. Anul acesta, în decembrie, se împlinesc trei ani de când regretata jurnalistă s-a stins din viață. Pierderea ei fulgerătoare a rămas și acum un mister pentru mulți, mai ales pentru cei care au iubit-o. De curând, jurnaliștii au aflat ce s-a petrecut cu imobilul ei, după dispariția sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Ce s-a întâmplat cu casa și animalele Cristinei Țopescu, la 3 ani de la moartea ei? E întrebarea ce a stat pe buzele multora. Acum, Cancan.ro a dezvăluit adevărul, scoțând la iveală o serie de detalii nebănuite. Jurnaliștii au aflat ce s-a petrecut cu imobilul în care a locuit fiica regretatului Cristian Țopescu, dar și cu animalele ei.

Cristina Țopescu s-a stins din viață în decembrie 2019. Înhumarea ei a avut loc în ianuarie 2020. La acea vreme, familia, apropiații și fanii ei au fost îngenuncheați de durere. Decesul marii jurnaliste a fost declarat după trei săptămâni de la ultimul contact al său cu persoanele din exterior. Atunci, fiica lui Cristian Țopescu a fost găsită în stare avansată de descompunere, în casa ei din Tunari.


Citește și: S-a aflat cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu.Legiștii au finalizat raportul în cazul decesului său

Citește și: Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit Cristina Țopescu, la patru luni de la moartea jurnalistei

Citește și: Magda Pălimariu, primele declarații despre botezul fiului ei. Cine vor fi nașii băiețelului:„Au fost alături de noi mereu’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Cristina Cioran. A dat jos 8 kilograme în 10 zile:„Nu mai aveți nicio grijă’


Ce s-a întâmplat cu casa și animalele Cristinei Țopescu, la 3 ani de la moartea ei

Acum aproximativ un an s-a stabilit cu exactitate cauza decesului Cristinei Țopescu. Se pare că jurnalista a murit în urma unui infarct miocardic, ce ar fi survenit în timpul somnului.

Cristina Țopescu, cea care devenise consilier al ministrului Sănătății, a plecat dintre noi la doar 59 de ani. Pe lângă moartea fulgerătoare a regretatei jurnaliste, în spațiul public au existat discuții și pe tema animalelor ei de companie, pe care le iubea atât de mult. Atunci, doi dintre cei șapte câini au fost găsiți morți.


Recent, sursa menționată a mers să discute cu vecinii Cristinei Țopescu. Cel care a oferit răspunsurile a fost însă administratorul complexului rezidențial, cel care se ocupă de gospodăriile din Tunari de peste un deceniu.

Aceeași sursă mai scrie că spațiul ce împrejmuiește fosta casă a Cristinei Țopescu ar ilustra acum abandonul. Cușca animalelor nu s-ar mai afla acum în curtea imobilului, ci aproape de vila unor vecini. Surprinzător e că jurnaliștii ar fi descoperit în curtea jurnalistei niște roșii plantate, se pare, chiar anul acesta.


De asemenea, discuția cu administratorul complexului a scos la iveală mai multe amănunte neștiute. Conform spuselor lui, casa situată în Tunari nu ar fi aparținut, de fapt, Cristinei Țopescu. Vila ar fi fost închiriată vreme de trei ani de către jurnalistă.


Vila ar fi fost renovată și închiriată

În plus, după moartea fulgerătoare a Cristinei Țopescu, casa în care a locuit ar fi fost renovată de către proprietarul de drept. Totodată, vila ar fi fost închiriată mai departe unei firme de construcții, firmă care și-ar caza muncitorii acolo.

În continuare, vă prezentăm dialogul integral dintre jurnaliști și administratorul complexului.

„Reporter: „Mă interesează ce se întâmplă acum cu imobilul Cristinei Țopescu!’

Administrator: „Păi e închiriată, tată…’


Reporter: „Deci stă cineva acolo…’

Administrator: „Nu mai e nimeni acolo, s-a închiriat, s-a renovat…’

Reporter: „Aceea era casa dumneaei sau era închiriată?’

Administrator: „Era închiriată. A avut-o închiriată până a decedat, a fost închiriată cred că vreo trei ani. Acum e o firmă din asta de construcții, care a închiriat-o și locuiesc muncitorii în ea. E locuită de mult, cam după ce a decedat, proprietarul a zugrăvit-o și a dat-o către închiriere!’

Reporter: „Cu animalele ce s-a întâmplat, am văzut că au luat cușca și au mutat-o?!’


Administrator: „I-au luat, cred că, ăștia, care îi adoptă, care îi duc la firme din astea…’

Reporter: „Dar mama sau fratele au mai trecut pe aici?’

Administrator: „Nu știu, că trebuie să stai acolo, să vezi cine intră, cine iese. Eu mă ocup cu altceva, dacă văd că vine unul și intră în casă, acum eu ce să îi zic?’, așa a arătat dialogul dintre reporter și administrator, conform sursei amintite anterior.

Sursă foto: Facebook