Ce îl enervează pe Pavel Bartoș la Smiley atunci când muncesc împreună: ”Tu prezintă, că eu dorm. Nu ar trebui să fie...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce îl enervează pe Pavel Bartoș la Smiley atunci când muncesc împreună. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pe îndrăgitul prezentator TV și renumitul artist îi leagă o prietenie de ani și ani de zile. Nu doar că sunt prieteni și au numeroase amintiri împreună, ci sunt și colegi de breaslă de cele mai multe ori, prezentând diferite emisiuni. Ei bine, mereu au arătat că lucrurile sunt doar 'lapte și miere' între ei, dar de data aceasta Pavel Bartoș a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș și Smiley au fost recent invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV, unde au participat la jocul sosurilor picante. Ei bine, îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit o serie de lucruri neștiute despre Smiley. Asta nu este tot fiindcă nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a continuat și cu lucrurile mai puțin plăcute în relația lor de prietenie.

smiley-si-bartos-1-1smiley-si-bartos-1-1

Pavel Bartoș nu a ezitat și a spus clar ce admiră cel mai mult la bunul său prieten. Totodată, de teama sosurilor picante, a continuat și a dezvăluit ce îl enervează cel mai tare la Smiley atunci când muncesc împreună. Ce-i drept, niciodată nu și-au arătat prietenia și cât de bine se înțeleg, însă de multe ori au dezvăluit că-i leagă o relație frumoasă de amiciție.

Citește și: Ce relație există între Pavel Bartoș și Smiley, dincolo de Vocea României:”La un moment dat am zis să ne certăm, de dragul de a…”

Citește și: Smiley și Pavel Bartoș au lansat împreună melodia filmului cu același nume, 'Ramon'.Premiera comediei are loc pe 3 februarie

Citește și: Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy:'A fost un șoc. Mi-au scos bikinii în photoshop'. Soțul și tatăl ei au convins-o

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor:”Să nu dispere că…”

Ce îl enervează pe Pavel Bartoș la Smiley atunci când muncesc împreună

Pavel Bartoș a dezvăluit că cel mai enervant lucru atunci când lucrează cu Smiley este faptul că artistul este exagerat de calm. Fie că se întâmplă ceva extrem de grav, fie că trebiuie făcut un lucru foarte repede, cert este că îndrăgitul cântăreț alege să fie calm și să le rezolve încet. Acest lucru îl scoate din minți pe celebrul prezentator TV, care nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume.

„Pavel Bartoș: Este prea cu bun simț. Are un bun simț până la culme, serios! Nu vorbește de rău pe nimeni. E atât de calm în situații în care nu ar trebui să fie calm.

Adela Popescu: Te enervează pe tine că e calm?

Pavel Bartoș: Băi, da. Câteodată trebuie să fim nu știu cum. Sunt situații care cer mai multă implicare și el: ‘Da, da, lasă, că o să fie. Tu du-te înainte, vin eu după tine. Tu prezintă, că eu dorm’.', a declarat Pavel Bartoș, în emisiunea amintită.

Pavel Bartoș: 'Doarme în orice poziție'

Lista cu lucrurile care-l enervează pe Pavel Bartoș la colegul său de breaslă, Smiley, nu se oprește aici. Prezentatorul TV nu a putut să nu aducă în discuție și faptul că artistul doarme foarte mult. Fără a ezita, a explicat că oriunde l-ar lăsa pe Smiley sau oricât de incomod ar fi locul, dacă stă mai mult timp singur, îl găsește dormind, semn că nopțile pierdute la concerte sau cu fiica lui își spun cuvântul.

'Uite, și asta mă enervează, că doarme. Doarme în orice poziție. Eu n-am văzut om care să doarmă în orice poziție.”, a continuat Pavel Bartoș.

Ce spune Pavel Bartoș despre prietenia cu Smiley

Toți avem atât defecte, cât și numeroase calități, astfel că trebuie să ne acceptăm așa cum suntem. De aceeași părere este și Pavel Bartoș, care a spus acest lucruri despre bunul său prieten, doar pentru a nu mânca picant. Ei bine, pe lângă dezvăluirile făcute, trebuie să ne amintim cât de frumos vorbește despre prietenia lor. Iată ce a mărturisit prezentatorul TV în urmă cu mai mult timp.

„Am enorm de multe întâmplări cu Smiley. Când mă gândesc și acum la toate preselecțiile făcute împreună. La toată bucuria pe care o aveau oamenii atunci când ne întâlneau. Toți voiau să ne cinstească. Să ne ducă în locuri extraordinare. Știau că suntem oameni care se bucură de viață.

În timpul filmărilor am fost de multe ori la limita marilor accidentări. Uite că am trecut cu bine. Îmi vin în minte de la momentele extraordinare în care eu am devenit tătic pentru a doua și a treia oară, iar el pentru prima dată. Sunt mult prea multe ca să pot alege doar una!”, a dezvăluit Pavel Bartoș, pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton