Ce îi reproșează Tavi Clonda Gabrielei Cristea, referitor la căsnicia lor: „Se creează haos și ceartă. Să își vadă mai mult de...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce îi reproșează Tavi Clonda Gabrielei Cristea, referitor la căsnicia lor. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și sunt părinții a două fetițe minunate. Într-un interviu recent, artistul a recunoscut că relația lor este afectată de lipsa timpului în doi și a făcut un reproș la adresa soției sale. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce îi reproșează Tavi Clonda Gabrielei Cristea, referitor la căsnicia lor. Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu de opt ani și au împreună două fetițe, pe Iris și Victoria. În mai multe rânduri, cei doi soți au mărturisit că timpul petrecut în doi devine din ce în ce mai scurt, pe măsură ce copiii cresc și au nevoie de mai multă atenție. Într-un interviu recent, soțul prezentatoarei a vorbit despre minusurile căsniciei, susținând că nu stau tocmai bine la capitolele organizare și comunicare.

tav-9tav-9

Extrem de sincer din fire, cântărețul a dezvăluit și nemulțumirea pe care o are îl legătură cu viața de cuplu, mărturisind că încă caută soluții cu soția sa.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Tavi Clonda:„Nu-i de operat, dar trebuie să…'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi:„Căsătoria și cuplul reprezintă o provocare, echilibrul este greu de găsit'

Citește și: Șatra Benz, mesaj dur referitor la moartea lui Nosfe:„Nu s-a sinucis'

Citește și: Ruxi s-a despărțit de iubit, imediat după întoarcerea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„Nu a avut treabă cu înșelatul. Mai bine…'

Ce îi reproșează Tavi Clonda Gabrielei Cristea, referitor la căsnicia lor

Artistul îi reproșează adesea soției sale că viața de cuplu este neglijată. Fiind implicați în numeroase proiecte și în creșterea copiilor, celor doi soți nu le mai rămâne timp pentru ei.

„Băi, nu! Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri.. Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus. (…) Să își vadă mai mult și de soț, da?', a declarat Tavi Clonda pentru ciao.ro.

„Ne mai certăm'

Tavi Clonda a mărturisit că mariajul lor nu este lipsit de certuri, mai ales atunci când sunt obosiți și ajunși la capătul răbdării.

„Avem momente și momente! Dacă Gabriela la început a zis la început că ea o o să fie mama aia rea și eu tatăl ăla bun. Nu s-a întâmplat așa. Eu sunt un pic mai strict, Gabriela le lasă mai cu hărmălaie, eu le pun să strângă, și ea, dar când rămân eu după masă  e normal că mă ocup mai mult de ele. Când sunt foarte obosite, le las să facă orice. (…)

Nu des, dar ne mai certăm și cu siguranță doar atunci când nu mai avem răbdare și suntem obosiți, uneori nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondanim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine dacă ar mai fi un copil chiar af fi greu și ne-am mai trebui ajutor', a adăugat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton