Ce îi reproșează Cosmin Stanciu Elenei Marin de la Survivor: „Are o problemă”

.

Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din cauza problemelor medicale. Acesta și-a spus părerea despre fiecare coleg în parte, iar la adresa Elenei Marin a avut doar cuvinte de laudă, însă a ținut să îi spună și care este „defectul' ei cel mai mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cosmin Stanciu este unul dintre veteranii de la Survivor. Faimosul a fost eliminat, la cinci luni de la începerea concursului, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Cosmin Stanciu a fost sub supravegherea medicilor până acum și a urmat chiar și un tratament, însă, acum, i s-a interzis întoarcerea pe traseu. Sportivul are probleme mari la un plămân, iar condițiile din Republica Dominicană nu îi permit recuperarea.


Înainte de a părăsi competiția Survivor, Cosmin Stanciu a ținut să își spună părerea despre fiecare coleg în parte, scoțând în evidență calitățile acestora. Cosmin Stanciu a avut doar cuvinte de laudă la adresa Elenei Marin, chiar dacă aceasta a fost într-un conflict permanent cu Zanni la Survivor, prietenul lui Cosmin. Totuși, Cosmin Stanciu a avut și un reproș la adresa Faimoasei.


Citește și: Cosmin Stanciu, eliminat de la Survivor din motive medicale:'Un plămân este afectat'

Citește și: Medicii i-au dat verdictul lui Cătălin Moroșanu, după accidentarea gravă de la Survivor:'Nu cred că o să mă mai lupt'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Lege, fina Anamariei Prodan, despre divorțul nașilor ei:„Am văzut…’

Citește și: Oana Roman și-a vizitat mama la centrul de recuperare de lux, înainte să plece la mare cu Marius Elisei:„E foarte frumos aici’

Ce reproș are Cosmin Stanciu la adresa Elenei Marin de la Survivor


Cosmin Stanciu a spus că Elena Marin este o persoană cu foarte mult bun-simț, însă problema ei este că întotdeauna ia totul personal și pune la suflet lucrurile mărunte. Acesta a mai spus că nu este bine pentru ea să transforme orice într-o dramă. În plus, Cosmin a mai afirmat că o admiră pentru că este femeie și a rezistat atât de mult la Survivor.

Elena este o persoană cu foarte mult bun-simț. O persoană foarte educată. Are o mică problemă că ia anumite lucruri mărunte personal, pe care le transformă într-o dramă, ceea ce nu este bine pentru ea. Cum am spus, este foarte educată, e una dintre persoanele care, eu cred, trebuie să ajungă în finală pentru că este femeie și a îndurat tot ce am îndurat noi, bărbații, aici. Stăteam și mă gândeam la ea cât de puternică este psihic față de noi, care totuși suntem bărbați și ar fi trebuit să fim mult mai puternici‘, a spus Cosmin Stanciu, despre Elena Marin la Survivor.


Cosmin Stanciu: „Merită să ajungă în finală’

Cosmin
Stanciu a mai spus despre Elena Marin că, de fiecare dată, îi cerea s-o
însoțească pe traseu la Survivor, iar acest lucru îi dădea lui de înțeles că are
încredere în el. De asemenea, sportivul a mai afirmat că Elena Marin merită să
ajungă în finala emisiunii difuzate la Kanal D, tocmai pentru că este o
persoană puternică.


De multe ori am simțit că are încredere în mine în sensul că de câte ori mergeam pe traseu, îmi spunea „te rog, Cosmine, hai tu cu mine’ și când mergeam cu ea, chiar dacă se întâmplau anumite lucruri pe traseu, în sensul să cadă să se împiedice, mă uitam la ea și o vedeam că nu se teme. Nu avea nicio teamă că nu va ajunge prima la final și într-o oarecare măsură mă făcea să simt că are încredere în mine pentru simplul fapt că sunt cu ea pe traseu. Este o persoană care merită să ajungă în finală‘, a mai spus Cosmin Stanciu despre Elena Marin, la Survivor.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram