Ce gest a făcut Anghel Damian pentru Theo Rose, pe platoul de filmare. Artista, surprinsă de iubitul ei: „Wow”

.

Ce gest a făcut Anghel Damian pentru Theo Rose, pe platoul de filmare. De câteva luni, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația a luat naștere în timpul filmărilor pentru serialul „Clanul', el având rolul de regizor, iar ea de protagonistă. Pentru că s-au încheiat filmările primului sezon, Anghel Damian i-a pregătit o surpriză iubitei sale. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


De când și-ai oficializat relația, Theo Rose și Anghel Damian au avut mai multe apariții împreună. De această dată, cu ocazia încheierii filmărilor pentru primul sezon al serialului „Clanul’, regizorul a făcut un gest neașteptat pentru iubita sa. În cadrul producției, cântăreața joacă rolul unei avocate de succes. De-a lungul timpului, Anghel Damian a susținut că a fost plăcut surprins de talentul actoricesc al cântăreței, susținând că face „un rol extraordinar’.

Ce gest a făcut Anghel Damian pentru Theo Rose, pe platoul de filmare. Întregul moment a fost filmat, iar fanii s-au bucurat să-i vadă pe cei doi în aceste ipostaze inedite. La rândul lor, cei prezenți i-au aplaudat și exclamat.


Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:'Nu înțeleg ce…'

Citește și: Theo Rose, declarații surprinzătoare despre relația cu Anghel Damian:„Să nu se facă o comparaţie greșită’

Citește și: Carmen DellOrefice a pozat goală la 91 de ani.Este cel mai în vârstă supermodel din lume

Citește și: Irinel Columbeanu pleacă la Monica Gabor, în Statele Unite:'Mr. Pink nu cred că este gelos'

Ce gest a făcut Anghel Damian pentru Theo Rose, pe platoul de filmare


Videoclipul postat pe rețelele de socializare surprinde momentul în care s-au terminat filmările pentru primul sezon al serialului „Clanul’. Întreaga echipă apludă și se bucură pentru succesul de care se bucură producția românească.

La un moment dat, Theo Rose se ridică în picioare și le adresează câteva cuvinte celor cu care a lucrat în ultimele luni. Aceasta nu apucă să-și termine fraza, căci din spatele ei apare Anghel Damian cu un buchet uriaș de flori. Cântăreața a rămas uimită de gestul regizorului și se întoarce înspre acesta.


„Doamne ajută, a fost frumos! Al doilea iese și mai bine, vin mai odihnită. WOW!’, spune Theo Rose în filmarea respectivă.

„Theo este un talent actoricesc uriaș’

În cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Anghel Damian a vorbit despre colaborarea cu Theo Rose în cadrul serialului „Clanul’. Acesta a mărturisit că artista are „os de actriță’ și a fost selectată pentru acest rol dintr-un număr de 200 de candidate.


„Cu cât ești mai apropiat de cineva, cu atât mă oblig să fiu mai sever, mai atent, să pun o presiune mai mare, tocmai ca să nu vulnerabilizez întregul și să nu se confunde planul personal cu cel profesional. Am fost obligat să fac exercițiul ăsta și spun cu mâna pe inimă că Theo este un talent actoricesc uriaș, nu am văzut genul ăsta de talent până acum.

Am lăsat publicul să aleagă dacă mă crede sau nu, dar eu cred asta cu toată ființa mea. Faptul că a făcut muzică la nivelul ăsta o ajută foarte tare. Este un talent de scenă, în toate formele ei. Are os de actriță și sper ca serialul „Clanul’ să fie doar prima treaptă a carierei ei. Pentru rolul Verei, au dat casting 200 de actrițe’, a declarat Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose și regizorul serialului „Clanul’, în cadrul podcastului La Mijloc.

Sursa foto: Facebook & Captură Video