Ce gest a făcut Alex Leonte, după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian: "Nimeni nu a înșelat pe nimeni"

.

Ce gest a făcut Alex Leonte, la scurt timp după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian. Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva zile, cei doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. Artista a confirmat relația cu tânărul regizor. Iată ce gest a făcut fostul iubit al lui Theo Rose, imediat după declarațiile acesteia privind relația cu Anghel Damian!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși, în public, în timp ce să sărutau și erau extrem de apropiați. Artista părea să fie fericită împreună cu Alex, iubitul ei din ultimii ani, în timp ce Anghel Damian forma un cuplu imbatabil, atât pe scenă, cât și acasă, cu Lia Bugnar. Se pare că cei amândoi s-au separat de foștii parteneri și au decis să-și refacă viața pe plan sentimental. În urmă cu puțin timp, Theo Rose a decis să clarfice situația, oferind declarații cu privire la povestea de dragoste dintre ea și Anghel Damian. Iată ce reacție a avut Alex, fostul iubit al artistei.


Ce gest a făcut Alex Leonte, la scurt timp după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian. În urma declarațiilor frumoasei cântărețe, fostul ei iubit a făcut un gest cu totul neașteptat.

Citește și: Theo Rose confirmă relația cu Anghel Damian:'Alex știa de existența lui…'

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz!Ambii erau implicați în relații de lungă durată și și-au părăsit partenerii


Citește și: Daniela Crudu s-a transformat total după ce a slăbit enorm și și-a făcut numeroase intervenții estetice. Cum arată acum

Citește și: Ce își reproșează Simona Gherghe, după ultimul sezon „Mireasa’:„Trebuie să mai lucrez cu mine la treaba asta’

Ce gest a făcut Alex Leonte, la scurt timp după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian

Nimeni nu ar fi bănuit că relația dintre Theo Rose și Alex Leonte s-a încheiat. În mai multe rânduri, artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener, susținând că este cel care o motivează să-și continue pasiunea și să depășească stările de anxietate.


Chiar și după apariția în presă a informațiilor conform cărora Theo Rose și Alex Damian formează un cuplu, Alex Leonte a ales să păstreze fotografiile cu frumoasa artistă. Însă, la scurt timp după ce Theo Rose a oferit primele declarații despre noua sa relație, acesta a decis să le șteargă.

Theo Rose și Alex Leonte au fost împreună pentru o perioadă de 5 ani. Artista a explicat că lucrurile „nu mai mergeau între ei’, de aceea au decis, de comun acord, să se separe.


Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian

Theo Rose a explicat că nu a fost vorba despre un episod de infidelitate, așa cum se specula. Se pare că artista și fostul ei partener au decis să se despartă pe cale amiabilă și să rămână prieteni.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit. (…)


Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis’, a explicat Theo Rose pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Instagram