Cât de frumos! Cum au reacționat părinții Andei Adam când au aflat că solista e însărcinată

.

Anda Adam e însărcinată în aproape 6 luni și radiază de fericire. Vedeta, care s-a căsătorit cu iubitul ei, Sorin Andrei, pe 15 iunie, a ținut ascunsă sarcina până săptămâna trecută, iar de atunci a fost asaltată cu urări pentru ea și bebe.

 


Mai mult, și părinții vedetei sunt în culmea fericirii. Viitorii bunici, care locuiesc în SUA, de abia așteaptă să își țină nepoțelul sau nepoțica în brațe și deja se pregătesc pentru marea întâlnire.

 

Parintii nostri au inceput sa planga de bucurie. Tata imi spune acum ca abia asteapta sa fie strigat ‘bunicu, bunicu’, iar mama deja a inceput sa cumpere o multime de lucruri pentru bebe. Parintii lui Sorin abia asteapta sa se mute la Bucuresti ca sa stea cu bebe, pentru ca stiu ca avem o viata agitata sic a o sa avem nevoie de ajutorul lor, a declarat Anda Adam pentru adpm.ro.


 

Anda Adam a anunțat săptămâna trecută că e însarcinată. Cântăreața a spus că a ținut secret faptul că așteaptă un bebe, până când a fost sigură că sarcina decurge bine.

 

„Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o avem in suflet. Sunt insarcinata in aproape 6 luni si abia asteptam sa devenim parinti!Voi ce credeti ca o sa fie? Fetita sau baiat?’, a scris Anda Adam, săptămâna trecută, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soţul ei, Sorin Andrei.