Ce frumoasă e soţia lui Adrian Nartea, actorul principal din serialul VLAD! Alina şi Adi au o fetiţă de 3 ani

 Dumba Gabriela
.

Adrian Nartea şi Alina Fericeac sunt împreună de 10 ani, iar în august 2014 au făcut cununia religioasă la Braşov. Fost model, Alina este în prezent makeu-up artist şi mamă cu normă întregă pentru Mara, fetiţa lor de trei ani.

Adrian Nartea şi Alina FerinceacAdrian Nartea şi Alina Ferinceac

Adi Nartea, protagnistul din filmul VLAD, unde interpretează un Monte Cristo modern, a mărturisit că el și Alina se ocupă exclusiv de creşterea fiicei lor, fără ajutorul părinților sau al vreunei bone.

„Nu avem bonă. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Brașov. Nu am vrut bonă pentru că ne-am dorit să avem noi grijă de ea”, a declarat Adrian Nartea, în emisiunea Vorbește lumea.

Adrian Nartea și Alina Ferinceac s-au cunoscut în Tunisia

Adi şi Alina s-au văzut prima dată în Tunisia, în 2010,  unde erau protagoniștii unei ședințe foto.  Amândoi erau modele, pe vremea aceea, iar după ședința foto, au făcut schimb de numere de telefon şi povestea lor de dragoste s-a scris de la sine.

„Eu venisem de la București și ea de la Milano, am pozat, în job eram un cuplu și am rezonat. Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să „construim', cu pași mici!', îşi aminteşte Adi Nartea.

Alina a fost ceruta în căsătorie într-un mod special. De Valentines Day, Adrian a invitat-o la o cofetărie şi i-a scris cererea de căsătorie pe prăjitura cu ciocolată.

Adrian recunoaște însă că el și-ar mai dori un copil, dar încă mai negociază cu soția lui. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton